dolapta satış yapanlar gardropsa geçtiniz mi?

süslüler dolapta satış yapıyordum ama komisyonları aşırı artırmışlar. gardrops deneyimim yok. biraz bakayım dedim komisyon yok kargo yok her şey ücretsiz diye belirtilmiş uygulamada ama pek inanasım gelmedi. sonradan çıkartılan ücretler komisyonlar vs var mı? ptt dışında kargo kullanımı nasıl oluyor? deneyimi olan süslüler yardımcı olabilir mi?

1. dolaptan teklif verenleri teklif fiyatına sadece gardropstan satabilirim diyerek oraya yönlendiriyorum. gardropstan baya satış yaptım genelde ptt ye veriyorum bana yakın olduğu için sorun çıkmıyor. ama dün ptt kapalı olduğu için gardropstan sattığım ürünü mng kargoya verdim. kargo verdikten sonra fotoğrafını çekip kargo takip numarasını sisteme girmeniz gerekiyor. ptt harici kargolarda sisteme otomatik düşmüyor kargo takip numarası.

onun dışında ek komisyon falan alınmadı benden hiç. komisyon kesilmiyor sattığın ücretten. ama duyduğuma göre ptt dışında kargo şirketlerine ayda sadece 5 kere ürün verme hakkımız varmış 5ten sonra kargo başına 4tl kesiyormuş.

19 mayıs 2021 21:16

2. Çok teşekkür süslü. Peki alıcılar komisyon kargo veya masraf olarak ne ödüyor bilgin var mı

19 mayıs 2021 21:40

3. kargo ödemiyorlar. sadece 10tl hizmet bedeli alıyor.

19 mayıs 2021 22:05

4. bugun ilk kez alisveris yaptim. hizmet bedeli tam bir sark kurnazligi degil mi? kargo yok diye reklam yapiyorlar o kadar, ayni ucreti hizmet bedeli adi altinda aliyorlar... yazik gercekten yazik

bu arada 200 lira ustunde komisyon varmis ben de dun okudum ss.

20 mayıs 2021 16:13

5. Offf hizmet bedeli mi? Peki ürün fiyatına göre mi belirleniyor yoksa fix 10₺ mi?

21 mayıs 2021 13:22

6. ben de bilmiyorum ss ya sadece bir kere alışveriş yaptım ama sanırım fix ve ve ve ne öğrendim, sadece ptt ye verirse satıcı kargo bedavaymış. onun dışında ürünün boyutuna vs göre gayet 15-20 lira kargo ödeyen arkadaşlarım olmuş.

tek kelimeyle rezaled

21 mayıs 2021 13:24

7. Evet süslü kargo bedava diye her yere yazmışlar ama daha detaylı bilgi için araştırdığımda sadece ptt bedava olduğunu diğerlerine normal kargo ödendiğini öğrendim ben de. O zaman dolap'a devam mı yapalım napalım bilemedim. PTT'den çok memnun olan da var asla istemeyen de.

Ordinary ürünleri getiriyorum bir sürü ürün var elimde ve uygun fiyata veriyorum ama satacak yer bulamıyorum resmen :(

21 mayıs 2021 13:30

8. ben bu hafta 80tl lık bir ürün sattım gardropstan. alıcı sadece 10tl hizmet bedeli ödedi. mng kargoya vermiştim herhangi bir kesinti olmadı benden. hatta banka hesabıma yattı bile.

süslüm gardrops veya dolap hesabının ismini verebilir misin ürünlerine bakmak istiyorum sakıncası yoksa.

21 mayıs 2021 13:47

9. Allah Allah acaba paket ağırlığı ile mi ilgili süslü?

Gardropsa henüz bir şey yükleyemedim ne zaman yüklemeye çalışsam bir türlü fotolar yüklenmiyor sinir olup bıraktım ama dolap hesabıma bakabilirsin süslü: skincarede

Bütün ürünleri koymaya vaktim olmadı açıkçası. İstediğin ürün olursa sorabilirsin yardımcı olurum. Şu an ben almanyadayım ama önden Türkiye'ye gönderdiğim kargoya hazır bir kaç çeşit var. Temmuz gibi de diğerlerini getireceğim inş.

Gardropsa acaba telefondan mı ürün yüklemesi yapılamıyor anlamadım. Kargo işinden de tam emin olamadığım için öyle bıraktım ama gardrops istiyorum diyen olursa tekrar deniycem.

21 mayıs 2021 13:51

10. gardropsa telefon uygulamasından yüklüyorum ben ürünleri. kargo sanırım desiye göre. her kategorinin desi sınırı var. kozmetikte sanırım 1 desiyi geçince ek ücret kesiyor.

21 mayıs 2021 13:57