duygusuz buz gibi bir insan olmak ?

bazen böyle oluyorum. belki koruma mekanizması bilmiyorum. bir öneriniz var mı ya da öyle olan var mı, beni anlıyor musunuz ? bir de yaşadığımı falan hissetmiyorum o an orda değilim sanki. bunu çok yaşıyorum. benle dertlerini paylaşanı teselli ve motive ediyorum. kendi sorunlarıma karşı buz gibiyim,tekim. bu kadar katı olduğum için aşkı da hissetmiyorum galiba. belki de karşıma benim için doğrusu çıkmamıştır.

1. Aynı durumdayım süslü. Ancak ben bu durumdan memnunum çünkü kendimi güçlü hissediyorum tek kalabildiğim için.

20 şubat 2021 22:09

2. ben de güçlüyüm ama geçen ay iyice dank etti. güçlü olmak zorunda mıyız ki.

ben de memnundum. ama şimdi farklı düşünüyorum.

20 şubat 2021 22:12

3. Zorunda değiliz elbette süslü ama ben kendime bunu görev bellemiş gibiyim açıkçası. Bir de ne açıdan rahatsız olmaya başladınız?

20 şubat 2021 22:14

4. süslü rahatsızım diyemem ama yaşıyor gibi değilim. ne biliyim atıyorum, öpüşüyorum o an orda değilim. ne hissediyosun diyo. yani, hiçbir şey? sadece özlemişim.

kafamın sadece problem çözme analitik yeteneğini kullanıyor gibiyim :d

birkaç gün önce benim için ciddi bir şey yaşadım. ama sanki yaşamamış gibiyim. üzgün de değilim mutlu da. robot değilim neticede, bu kendimi toparlama şeklim mi. bütün bunlar yaşandı mı mesela gerçekten?

haklısın belki de böyle daha iyi.

20 şubat 2021 22:37

5. Süslü soruda da dediğiniz gibi yaşadığınız ciddi olaylarda savunma mekanizması olarak gayet yararlı ama şu öpüşme olayı gibi duygusal durumlarda da kötü bir şey. Ama bu karşınızdaki insanla da alakalı bir durum bence. Mesela benim şu an hayatımda olan insan sayesinde duygu neymiş onu öğrendim :d her zaman mutlu etmese de alıngan olabileceğimi, hassaslaşabileceğimi ona karşı hislerim doğrultusunda keşfettim. Bu yüzden karşınızdaki insan da bir unsur olabilir yani.

20 şubat 2021 23:19

6. anonim1 çok teşekkür ederim iyi çözümledin bence. ben de öyle düşünüyorum tamamıyla katılıyorum.

20 şubat 2021 23:22

7. Rica ederim, ne demek. Sadece biraz kendimizi analiz etmemiz, istediğimiz ya da mutlu olabileceğimiz şeyleri düşünüp bunları deneyip görmemiz gerekiyor bence. Bir şekilde ortaya çıkacak duygularımız var çünkü.

20 şubat 2021 23:33

8. Anonim3 burcum aslan, ay burcum oğlak. Yükselen değil de ay sormanizin sebebini merak ettim süslü

21 şubat 2021 10:55

9. aa aynıymış. bildiniz bi de. anlaşılmak güzel :d venüs ikizler benim de.

21 şubat 2021 17:44

10. Tam tersi bende kendi sorunlarimi aşırı önemsiyorum .elalem ise hiç umrumda olmuyor. Biri dert anlatmaya başlıcak gibi olursa eyvah kafamı şişircek diye sivismaya bakıyorum ortamdan

21 şubat 2021 18:07