eşiniz veya sevgiliniz kıyafetinize karışıyor mu?

süslüler bu benim günlük hayatımda çevremde en sık duyduğum şey. onu giydirmiyor bunu giydirmiyor. yani bunlardan kastım işte deri tayt, kısa etek, leopar desenli şeyler vs. sizin durumunuz nedir partneriniz karışıyor mu ve karışıyorsa nasıl bir tepki gösteriyorsunuz bunu yapmaya devam etti mi ?

1. hayır ne minasebet. her erkek tenezzül ediyor buna. yerine göre giyinmeyi bilyorsan asla taviz verme süslü aslaaa. keskin bir çizgin olduğunu bilmeli

4 şubat 2022 09:48

2. linç yemeye hazırım benim eşim bazı şeylere laf ediyor kesin çizgim olan şeyler işte dar kot, leopar deseni, biraz dekolte bunlara karışamıyor onun dışında aşırı mini giymemi istemiyor giymiyorum. şort giymiyorum şehir içinde ama tatilde vs karışmaz. bir de göbeği açık şeylerden rahatsız oluyor orta noktada anlaşmaya çalışıyoruz.

4 şubat 2022 09:59

3. Buna kalkışanlar ağzının payını aldı. Dekolte hiç giymiyorum ama kalçam büyük belim ince, eşofman bile giysem biraz göze batıyorum. o kıskanıyor diye ekstra mesai harcayamam. Bir de bunların giyme diyemeyip, sevmiyorum diyeni var. Leopar sevmiyorlarsa erkekler giymesin madem, biz onları zorlamayız.

4 şubat 2022 10:08

4. Karışan net sapiktir.

4 şubat 2022 10:43

5. Benim erkek arkadaşım biraz karışmaya çalışıyor diyebilirim. Geçen alışverişe çıkmıştık şort beğendim, yüzü düştü bu bir karış kumaş ki vs vs beğenmedi. Ben de ben beğendim dedim aldım geçtim, yapabileceğim başka bir şey yok. Küçük memeli olunca göğüs dekoltem olmuyor zaten diye bazen çok derin yakalı şeyler giydiğimde ya da sütyensiz bir şey giydiğimde hafif rahatsız olduğunu belli ediyor. Ben rahatsız olmuyorsam yapacak bir şey yok diyorum ona da. Ya o benim giyimime alışacak (ki sevgili olmadan önce de aynı giyiniyordum) ya da yollarımızı ayıracağız. (2 senelik ilişki)

4 şubat 2022 10:55

6. Kiyafet karisan insanla da es olmak ne bileyim.

4 şubat 2022 11:28

7. Bugun giydiginiz etege bluze karisan yarin her seyinize karisir, nasil kabullendiniz bunlari ya? Inanamiyorum su devirde okumus etmis kadinlarin 1940 usulu kocam ne diyorsa o tavirlarinda olmasina.

4 şubat 2022 11:52

8. Eşimle ilk flört zamanlarımızdı. O zamanlar üniforma giyilen bir yerde çalışıyoruz. Gömleğimin iki düğmesi açık ama normal bi görüntü yani görünen bir şey yok. Bir şey görünmesi için iki düğme daha açmam lazım, zaten memem de yok çok. İş çıkışı servis beklerken gözü takıldı düğmeye. Güya kendince nazik nazik kapasan mı onu dedi... Diğer alt düğmeyi de açtım sinirli sinirli yüzüne bakarak. 7 yıldır beraberiz, bir daha ağzından ne böyle bir ima çıktı ne de direkt söyledi. Çünkü o zaman timim diyip o düğmeyi kapasaydım ya da tartışma yoluna girseydim daha çok şey konuşmaya başlayacaktı. Sınırları baştan çizmek lazım.

4 şubat 2022 12:02

9. karışmıyor. çünkü zaten ben senin her halini beğenerek başladım ilişkiye dedi. oturuşunu, kalkışını, giyinişini beğendiğim için zaten birlikte olmak istedim. bi insan bi insanı değiştirirmemeli o anki hali kendine hitap ediyorsa birlikte olmalı bence diyor.

4 şubat 2022 12:05

10. nisanlim asla karismiyor, canim benim.

ama universite zamaninda birlikte oldugum angut arada sacma sapan laflar ederdi, neden kapinin onune koymamisim o zaman inanin bilmiyorum. askimdan olup bittigim falan da yoktu, cocukluk iste. neyse okul bittikten sonra saglam bi sekilde bastim tekmeyi. simdi dusununce vaktime yazik olmus diyorum, allahin barzosu ya

4 şubat 2022 14:39