eşinize/ sevgilinize yemek hazirlamayı seviyor musunuz?

sizce bu sevdiğiniz kişiye yapilan bir jest mi yoksa uzun yıllardan beri kadınların göreviymiş gibi yansıtılan bir durum mu? özellikle evli ve çalişan süslüler zaman geçtikçe bu sizin için görev haline mi geldi?

1. biz genel olarak yemek yapmayı seven bir çiftiz. ayrı ayrı da yemek yapıyoruz, beraber de. beraber yapmaya niyetlendiğimizde ben bazen kaçarım sen yap diye :D ama benim ona tek hazırladığım da oluyor, yaptığım yemeyi yemesini ve beğenmesi hoşuma gidiyor. görev gibi yapmıyorum ben yani

18 kasım 2023 14:59

2. ıyy yemeyi yazmışım. yaptığım yemeği yemesi ve beğenmesi hoşuma gidiyor*

18 kasım 2023 15:02

3. süslü kadın olarak yaptığın şeyi bu anlamda sorguluyorsan sadece bunu neden yaptığını sor. "göreviymiş gibi yansıtılıp yansıtılmadığı" önemli değil, sen bunu görev olduğu için mi yapıyorsun yoksa sevgiline bir güzellik yapmak istediğin için mi, ikiniz de aç olduğunuz ve sen müsait olduğun için mi? önemli olan bunlar

18 kasım 2023 15:15

4. sevgilim de yemek yapmayı seviyor ama genelde ben yapıyorum. yemek yapmayı seviyorum, sevdiğim kişilere yapmayı daha çok seviyorum. benim görevimmiş gibi davranılsa hoşuma gitmezdi ama bilmiyorum, evli olanlar bunu daha iyi yorumlar belki.

18 kasım 2023 15:29

5. Yani ozel bir gunse veya haftasonu bol vakit varsa icimden de gelirse evet ama haftaici calisiyorken ne kendime ne baskasina yemek hazirlamayi sevmek gibi bir hissiyatim olmuyor. Su an evden calistigim icin daha rahat sayilir yemekleri genelde ben yapiyorum ama eskiden aksamin 8'inde ac bilac isten gelirdim hazir yemegi isitmak bile eziyet olurdu.

18 kasım 2023 15:29

6. Hiç sevmiyorum çalışıyorum ve temposu yoğun bir işteyim. Hafta sonu eşim yüksek bir beklentiye giriyor genelde. Ben et kokusunu dahi sevmediğim halde yapmak zorunda kalıyorum. Birkaç kez tartıştık uzatmamak adına çözümü yapmakta buldum. Görev haline geldi kısacası.

18 kasım 2023 15:32

7. Yemek yapmayı severim ama üşeniyorum ya halim olmuyor hiç

18 kasım 2023 15:35

8. Hayır, nefret ediyorum. Kendime bile hazırlamayı hiç sevmezdim. Evlenene kadar yardımcı ablamız yapardı. Evlendikten sonra, yardımcı abla + eşim isterse yapıyor.

18 kasım 2023 15:43

9. Ben sadece kendime yemek hazırlamaktan zevk alıyorum onun dışında herkesin eli kolu var kendileri hazırlayabilir

18 kasım 2023 15:55

10. sevmem