ekrana bakarken gözlerim acıyor acıdan bakamıyorum?

ciddi bir sorun olabilir mi bu? aylar önce doktora gitmiştim gözlüklerini düzenli kullan demişti hiç bakmadan. yaklaşık 3,75 derece miyopum iki gözümden de. ama artık gözlüklerimi düzenli kullanıyorum ama yine gözlerim acıyor. özellikle gece bakarken çok acıyor gözlerimi kapatmak zorunda kalıyorum. sizce ne yapabilirim yaşayan var mı?

1. Göz kuruluğu yaşıyorsunuz muhtemelen. Eczaneden suni gözyaşı alıp deneyebilirsiniz.

8 mayıs 2022 15:28

2. süslü parlaklığım kısık ve telefonum hep sarı ışık modunda. şu sıra değil ama bir ara suni gözyaşı kullandım gözlerim acıdığı zaman ve hiçbir pozitif etki göredim. kuru gibi de hissetmiyorum gözlerimi alakası var mı bilmiyorum ama. genellikle geceleri ama gündüzleri de telefna baktığımda acıyor gözlerim. ağrı da var biraz.

8 mayıs 2022 16:10

3. Sürekli ekrana bakmak yerine arada bir mola vermelisin

8 mayıs 2022 17:28

4. mavi ışık gözlüğü edinin süslü. tez yazarken uzun saatler ekrana bakmaktan gözlerim ağrıyor, acıyor ve sulanıyordu sürekli. gözlük aldığım gibi tak diye kesildi bu rahatsızlıklar. şimdi asla ynımdan ayırmıyorum evde işte hep gözümde mavi ışık gözlüğüyle ekrana bakıyorum. atasun ve bilge kargadan aldım, ikisi de iyi ve etkili. bk daha hafif olduğu için hep ona gidiyor elim

8 mayıs 2022 19:04

5. ekrana sürekli bakmıyorum. hatta tüm gün işteyim telefonu elime alacak vaktim yok. akşam eve geliyorum yatakta biraz bakayım diyorum ağrımaya başlıyor. kaldı ki herkes 24 saat ekrana bakabiliyor ama ben bakamıyorum yani normal mi bu? bu çağda bu şikayete ekrana bakma o zaman diye öneri vermek çok saçma

8 mayıs 2022 20:36

6. Ss niye kendi kendine bu kadar atar gider yaptın anlamıyorum, milletin 24 saat bakıp sorun yaşamadığını nereden biliyorsun? Ayrıca hepimiz bir miyiz? Başkasınınki ağrımıyor, acımıyor diye sen de inatla telefona bakmak zorunda mısın? Telefona bakmak marifetmiş, olmazsa olmazmış gibi konuşuyorsun. işin varsa halledersin, sosyal medya gibi hayatına çok da fayda sağlamayacak şeyleri azaltırsın, bu kadar basit.

9 mayıs 2022 12:15