elma sirkesi saça sprey gibi uygulanır mı?

süslüler saçlarıma parlaklık ve canlılık vermesi için elma sirkesi kullanmak istiyorum. elimde boş sprey şişesi var ve sirke ile suyu karıştırıp saçlarıma normal sıvı saç kremi gibi sıkmayı düşünüyorum. kokusu saçta kalır mı yoksa uçuyor mu? ve böyle yapmamın bir yararı olur mu?

1. ve her gün kullansam bir sorun olur mu

28 mayıs 2019 15:33

2. Suyla seyreltmeden uygulamayın. Kuru saça sprey şeklinde sıkılmasının bir anlamı olacağını sanmıyorum o şekilde denemedim ama. Duştan sonra durulama suyuma bir kapak kadar katıp başımdan aşağı döküyorum hem saçıma hem vücuduma çok iyi geliyor. Her duş sonrası kullanımı uygundur.

28 mayıs 2019 16:21

3. süslüler ben elimdeki boş sprey şisesine elma sirkesi ve su karışımı koyup saçlarıma sıkmak istiyorum ama gün içinde kötü koku yapar mı ya da zararı olur mu ondan emin olamadım. bu arada evet duştan çıkınca saçlarıma sıkıp taramayı düşünüyordum

28 mayıs 2019 16:35

4. anonim 3 süslü kokusu geçiyor mu saçtan gün içinde

28 mayıs 2019 16:36

5. Ben de banyo son suyuna su ile karıştırdığım elma sirkesini kullananlardanim. 500 ml lik su şişesinin içte biri kadar elma sirkesi kalanını su ile tamamlıyorum. Haftada 1 kullanıyorum. Karisimi bazen 1 litrelik de yaptığım oluyor. Yarısını kullanıp diğer yarısını bir sonraki banyoda kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor bir hafta beklemesi. Saçlar ıslakken Ilk başta biraz sirke kokusu oluyor kuruduğu zaman kokudan eser kalmıyor. Zaten saçıma banyo sonrasi yağ kullananlardanım. Yağın kokusu kalıyor saçimda bu sebeple.

Ancak bir seferinde yağmura yakalamıştım. o zaman elma sirkesi kokusu hissetmiştim hafiften. Rahatsızlık duyulacak kadar değil.

Düzenli kullanımda saçı hafiften parlatıyor.

28 mayıs 2019 16:49