en güzel bulduğunuz kadın kim?

merhaba süslüler, güzellik göreceli biliyorsunuz. ben sizin en güzel bulduğunuz kadınları merak ettim. ben josephine skriver'i çok güzel buluyorum mesela. (link: https://www.instagram.com/p/brixfwdf9za/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17iriv56zsplp link)

1. Monica bellucci. Sanırım gelmiş geçmiş en güzel kadın bana göre. Gençliğindeki hali gibi olmak için baya bir şeyimi feda ederdim. (link: https://youtu.be/OIITzSUUwaU )

30 aralık 2018 20:29

2. Ben günümüzde herkes güzel olduğu için yeni nesilden kimseyi beğenmiyorum. Yani kızlar çok güzeller evet ama milyonlarcalar, özel değiller. Ayırt edilemiyorlar. Bilmem anlatabildim mi. Bir tek beren saat'in bihter hallerini çok beğenirim yıllardır. Bir de vanessa paradis'in doksanlı yıllardaki halini gördüm geçenlerde ve sarsıldım yani öyle söyleyeyim :d düşünsem daha birkaç kişi daha bulurum ama ilk aklıma bunlar geldi.

30 aralık 2018 20:36

3. Arkadaşlar, bu monica bellucci'yi hep fotoda görüp beğenmezdim. Aşırı abartı olduğunu düşünmüştüm hep. Şu yukarıdaki video nedir öyle, mükemmel bir güzellik. Sonra girdim fotolarına baktım, yine öyle aşırı güzel gelmedi. Çok fotojenik değil demek ki

30 aralık 2018 20:42

4. (link: https://images5.alphacoders.com/322/322847.jpg Always)

30 aralık 2018 20:44

5. Cobie smulders'i begeniyorum çok. Duru bir güzellik bence.

30 aralık 2018 20:46

6. barbara heralde, barbara (link: https://www.instagram.com/p/Bq72m0rn5di/?utm_source=ig_web_copy_link manken olan)

30 aralık 2018 20:46

7. Su populer victorias secret tarzi, fabrika yapimi gibi tek model olan kizlardan hoslanmiyorum ama Emrata bana asssiri cekici ve guzel geliyo.

Onun disinda Meghan Markle’i cok begeniyorum.

Ahu Yagtu hem fizigiyle hem yuzuyle cok guzel gorunuyor.

Aslihan Gurbuz ve Ozge Ozpirincci de dogal yani genelde makyajsiz ve estetiksiz olduklari icin cok hosuma gidiyor. Cokta guzeller bence. Aklima gelenler bunlar.

30 aralık 2018 20:48

8. Bir de esra bilgic. O degilde hep esmer kadinlari begeniyormusum farkinda olmadan.

30 aralık 2018 20:54

9. Winona ryder'in gençliği. Dramatik, masum, ama değil gibi de. Ve en önemlisi kadin çok gerçek. Hala arada açıp bakarım fotoğraflarına. Gülüşü çok güzel bir de.

30 aralık 2018 20:55

10. (link: https://youtu.be/IozMfEYI0JY beyonce) özellikle 2004 yılında çıkardığı kliplerde yaptığı performanslarda bebek gibi görünüyor (link: https://www.instagram.com/p/BrvzVYqIgdi/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=kahtkrxwasyj bakınız) hoş şimdi de taş gibi (link: https://www.instagram.com/p/Bq7W3vGlY7O/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vyegq1xftwgv bakınız)

30 aralık 2018 21:21