en sağlam ayrılma bahaneniz/ kesin işe yarar dediğiniz?

kızlar ayrılmak isteyipte ortada bir sebep bulamadığınız zaman neler yapıyorsunuz. aramız iyi şuan bir şey diyip ayrılamıyorum. eminim kavgadan sonra falan ayrılırsam bırakmıcak peşimi eve falan geliyo pat diye off. umarım güzel önerileri olanlar vardır. kavga gürültü istemiyorum bu arada onu incitmek de istemiyorum.

1. alışamadım sevemedim dedim hep. bilmem bunun üstüne de ısrar edilir mi.

25 ekim 2018 12:04

2. Lezbiyenim deyin konu kapansin.

25 ekim 2018 12:05

3. diyemem 7 aylık ilişkide :d

25 ekim 2018 12:07

4. bana biraz zaman deme de ne dersen de süslü. o çok umut verici bir bahane oluyor.

25 ekim 2018 12:08

5. zaman çaldığımı düşünmüyorum yine de cevap için teşekkürler.

25 ekim 2018 12:40

6. süslü anladım canın yanmış gelmiyorum üstüne, sağol cevap icin

25 ekim 2018 12:58

7. Off anonim ne abarttınız ya. Olabilir yani soru soran ayrılmak istiyor belli ki karşısındakini de üzmek istemiyor geçerli bir nedeni olmadığı için akıl alıyor. Bu kadar agresifleşecek bir şey değil bu ikili ilişkinin tarafı siz değilseniz.

25 ekim 2018 13:05

8. Zaman çalmakla ne alakası var ki? Karşı taraf için de bu taraf için de ilişki 7 ay. Bu kız birini bulana kadar adamı oyalasa falan tamam da bu durumda bir sıkıntı yok.

Kaldı ki bir insanı tanımak sevmek için 7 ay çok uzun süre değil. Oldu o zaman 3 aylık kota koyalım sonrasında kimse ayrılamasın :d 20 yıl evli kalıp eşini boşayanları da taksim meydanında sallandırırız. Çünkü kimsenin fikri, duyguları değişmez.

25 ekim 2018 13:07

9. Demek benim gibi insanların toplumdan temizlenmesini istiyosun... 7 aylık sevgilisinden artık bir şey hissetmediği için ayrılmak isteyen ve onu kırmadan bunu nasıl halledebileceğini soran. Bu o kadar vahim bi olay yani sana göre ben karaktersizim... İlk sevgilinle falan evlendin heralde ya da sana göre bi insanın ayrılması için illa yalan ya da aldatma olması gerekiyor. Sakin ol sakinn abartılacak bir şey yok bu kadar

25 ekim 2018 13:35

10. 5-7-9. Anonim ayni kisi sanirim cevap cevap vitesi arttirmis :d soru sahibi duzgun cevabina ragmen toplumdan temizlenin yazisini gorunce bir gülmedim degil. Zaman calmak degil cunku 7 aydir boyle değilmiş, muhtemelen mutlu etmisler birbirlerini iliski suresince

25 ekim 2018 14:16