en sevdiğiniz dondurma hangisi süslüler?

ben magnum bademliyi çok seviyorum ama 45 tl olduğu için ayda yılda bir yiyebiliyorum :(

1. Moda ali usta'nin cevizli ve kavunlusu.

4 nisan 2024 23:26

2. Ev yapımı hepsi

(makinemiz var kendimiz kafamıza göre yapıyoruz)

4 nisan 2024 23:32

3. market dondurmalarını pek sevmiyorum ama yiyeceksem nogger veya disc karamelli yiyorum. kutu olanlarda ise cartedor güzel muzlu ballı çeşitlisi vardı o cok iyi.

genelde açık dondurma seviyorum kahveli,vişne,limon,oreo,şeftali,kavun,mandalina,italyan karamel,lotuslu ay yazarken canım cekti ama aklıma gelmeyen bir sürü çeşit var daha. külahtan zşyade kağıt helva veya cupta yemeyi severim

4 nisan 2024 23:50

4. Maraşlıyım, kaliteli Maraş dondurmasının tadını bildiğim için diğerleri bana kremadan hallice geliyor artık :( çeşitli aromalarda açık dondurma seviyorum (çilek, italyan karameli, kahve, limon, böğürtlen vb)

paketli dondurma yiyeceksem nogger yiyorum, bademli magnumu ben de çok seviyorum.

Bir de guilty pleasure olarak buz dondurmalar... Çok zararlılar biliyorum ama bayılıyorum özellikle yazın çok iyi gidiyor.

4 nisan 2024 23:53

5. çocukluğumdan beri hazır dondurmalar arasında favorim cornetto disk antep fıstıklı

5 nisan 2024 00:09

6. Naneli dondurma çok seviyorum bir de bebek mini de tutti frutti var içinde kiraz şekeri falan olan onu seviyorum. Hazır olarak da golf maraşım ve Algida ananaslı twister

5 nisan 2024 00:50

7. File marketlerde satılan harras dondurmalar. İçeriği temiz ve efsane tatları var.

5 nisan 2024 06:20

8. Cornetto klasik, nogger ve şu son zamanlarda çıkan vionetta

5 nisan 2024 09:32

9. neden kimse twister yazmadı ya :') en sevdiğim paket dondurma twister ama genel olarak ben de açık dondurma severim külahta vişne her zaman 1. seçeneğim vişnenin yanında bir şeyler ekletiyorum limon, italyan karameli, vanilya, damla sakızı vs gibi birini seçiyorum

5 nisan 2024 10:24

10. Bim adora bademli  kesin deneyin