1. Süslüler selam. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/en-yak%C4%B1n-arkada%C5%9F%C4%B1m%C4%B1n-sevgilisini-tinder-da-g%C3%B6rd%C3%BCm-ne-yapmal%C4%B1y%C4%B1m?i=901446 en yakın arkadaşımın sevgilisini tinder'da gördüm, ne yapmalıyım?) sorusunu ben sormuştum. Bu sorumun üstünde söylemeye çalıştığım her seferde arkadaşım kulağını kapattı. Yaklaşık 3 hafta önce söz konusu dangalak insan arkadaşımdan ayrıldı. Bunun üstüne de ben ekran görüntüsüyle gösterdim. Hemen çocuğa attı, çocuk iki "yok benim değil, valla" dedi ve resmen bu konunun üstü kapandı. Ve daha neler öğrendik, bu kişinin eski sevgilisini darp ettiğini, bu yüzden dava açıldığını falan.Arkadaşım her "ama seviyorum" dediğinde gerçekten artık yani ağzının üstüne vurmak isteyecek noktaya geldim. Ben her "ya zaten normal biri değil" dedikçe savunmaya geçti 3 haftadır biz tartışıyoruz. En son bu ayrıldığı kişi o ekran görüntüsünü alıntılayarak "bunu sana kim attı" diye sormuş, aynı anda arkadaşım da bana soruyor ne diyeyim dedi. 4 kez bak sakın adımı verme dedim, yaparsan bozuşuruz dedim ve tabii ki gidip söylemiş adımı. Bende de artık taştı yanı sabır küpü. Her yerden engelledim arkadaşımı. Normalde gerçekten kimseyi engellemem, çünkü umurumda olmaz. Ama o an engellemesem sadece kalbini kırmazdım her şeyi ama her şeyi söylerdim. Benim kafamda bu arkadaşlık bitti. Kardeşim kadar yakın gördüğüm, evimizin kızı sayılan biriydi ama gerçekten bu kadar zayıf karakterli insanlarla arkadaş olmak istemiyorum, enerjimi alıp götürüyor. Bir insan sana "kapan desem kapanacak mıydın, mesleği bırak desem bırakacak mıydın" deyip ayrılıyorsa hani nasıl "ama seviyorum" deyip gurursuzca hala o insana dönmeye çalışırsın? Neyse işte bu kadar şeyin üstüne diğer arkadaşlarım "çok kötü, yaptığı yanlış ama o da zor dönemde, sen de sırtını dönersen yapayalnız kalır, yapma etme" diyorlar. Ya da işte engelleme meselesi çok çocukça diyorlar. Ki söz konusu insan da benim "çocuksu" küsmemden bıkmış, onun içi acıyormuş ben kendi derdimdeymişim falan. Bu da böyle uzun oldu ama hem iç dökmüş oldum, hem de sizlerden fikir istiyorum. Gerçekten çocuksu olan ben miyim?
en yakın arkadaşı artık hayatından çıkarmak?
- cevaplar
2 nisan 2019 15:36