erdi & emre kızgır'ı tanıyan var mı? olayları ne bu arkadaşların?

deep turkish web izleyince diyorum ki kafa adamlar ama biraz sığlar(gizlinot: o küfürler, o bel altı konuşma seviyesine vs. bakarak). sonra bi bakıyorum londra'ya gitmiş ingiliz aksanıyla video çekiyorlar falan ahajsjjs bi bakıyorum sanat sergisindeler. çok değişik karakterler cidden gerçek hayatta ne yaparak geçiniyorlar çok merak ediyorum jdkdk

1. Jdkdkdk cidden öyle süslü

20 mayıs 2021 21:28

2. ss ben de çözemedim tam olarak. küfürlü konuşma ve cinsiyetçi mizah çok aptal insanlar olduklarını düşündürüyor aynı dediğin gibi. ama bir yandan da dediğin gibi kültürlüymüş gibiler de. ben de anlayamadım fgjkhgkhkg not. entel feridun fanclub.

20 mayıs 2021 21:43

3. Bir ara ciddi anlamda takmıştım kafayı bu ikiliye özellikle erdiye ahahahha hatırladıkça gülüyorum ama bak şimdi sen deyince tekrar merakım canlandı :d çok gizemliler gerçekten hayatlarıyla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım :d

20 mayıs 2021 21:55

4. Bitiyorum erdi'ye.

20 mayıs 2021 22:01

5. Iki kardeş arasındaki görsel fark inanılmaz ya. Biri aşırı yakışıklı sevimli diğeri de kötü değil ama diş yapısını beğenmiyordum yaptırmış sanırım şimdi. Yine de bariz biri daha yakışıklı. İlk videoları komikti süslü sonrası saçmalamaya başladılar zaten hapis olayından sonra sanırım onların da modu değişti. Mizahta sansür yapınca maalesef etkisi olmuyor. O yüzden eskisi gibi rahat olamadıklarından güldürme seviyeleri de azaldı haliyle.

20 mayıs 2021 22:15

6. A6 ben nedense hiç etkilendiklerini düşünmüyorum. Gözaltına alan polis memurları da bunların fanı çıkmış zaten hfjgdj karakolda bunların videolarını izliyorlarmış jkfjh

20 mayıs 2021 22:22

7. Ya evet o yorumları seslendirmeleri çook iyiydi. Bataklık gibi çekiyordu içine o videoları beni hahaaa

20 mayıs 2021 22:52

8. Ay a7 anlatsana biraz daha nereden tanışıyorsunuz? Günlük hayatta nasıl konuşuyorlar neler yapıyorlar nereden mezunlar kimlerle takılıyorlar aşırı merak ediyorum jdkdkd

Kendilerini adam balığı bu aw'den beri takip ediyorum hdldjdk

20 mayıs 2021 22:53

9. hsdkklsdf keşke arkadaşım olsalar cidden dengesizler ahsjasksa