yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    37 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    erkek arkadaşımın cringe sevgililer günü kutlaması?

    bugün sevgililer günü olduğu tamamen aklımdan çıkmış, instagramda erkek arkadaşım beni etiketleyerek üst üste hikaye atmıştı girip baktım. ilk başta anlamadım, sonra farkettim sevgililer günü olduğunu. çünkü çok alakasız ve kopuk şeyler yazmış. “seninle tanıştığımız ilk yer” diye foto koymuş mesela, sonra “ bana ısmarladığın ilk kahve” falan diye çektiğimiz eski bir fotoyu koymuş. sonra bir önceki sevgililer gününden bir foto atmış ve işte şunu bunu yapmıştım falan yazmış. bana aşırı saçma geldi, özellikle kahveyle ilgili olanı görünce çok utandım. üstelik o kadar kötü ve yanlışlarla dolu yazmış ki, benim anlattığımdan daha kopuk ve garip. sevgililer gününe odaklanamadım bile. belki dümdüz seni seviyorum dese daha mutlu olurdum. 2 senedir birlikteyiz genelde sosyal medyada pek bir şey paylaşmaz. 1-2 kez ayrıldığımızda saçma şeyler yazmıştı ama üstünde durmamıştım. ne tepki vereceğimi de bilemedim ama saçma olduğunu söylemek istiyorum. sevgilimi kırmak en son isteyeceğim şey ama insan birlikte olduğu kişinin de ergen ergen  yazmasını istemez. kendimi hem kıymet bilmediğim için, hem de aslında çok farklı insanlar olduğumuz bir kez daha ortaya çıktığı için çok kötü hissediyorum. daha önce yazım yanlışından vs çok soğuduğumu defalarca söyledim, sizce hikayelerin gereksiz olduğunu söylesem çok mu ayıp olur? ben mi saçma şeylere takılıyorum? çünkü o anlatın kuralıymış, yazık yanlışıymış hiç önemsemediğini söylüyor. benimse tahammülüm yok.

    1. Bebekliğinizden itibaren her yaşı için ayrı hediye alan adamın sevgilisi miydiniz? Tamamen aynı formatta hediye sorusu vardı böyle. Yazar üzülüp utanıyodu falan, cringe seviyesi ve türü bile aynı yine geçmişten başlamış bizim eleman ahshakdkw.

    14 şubat 2021 03:31

    2. Hayır o değilim ama hatırlıyorum soruyu. Benim aslında cringe olma sebebim romantikliğinden ziyade yazım ve ifade ediş şekli. Düzgün yazsa gayet tatlı olabilirdi ama o kadar saçma yazmış ki "ne diyor bu?" oldum. Okur okumaz mutlu olmam gerekirken bir soğuma hissettim. Bahsettiğiniz sorudaki süslünün sevgilisi kadar  romantik(!) biri değildir :)

    14 şubat 2021 03:36

    3. Ay çok cringe ya:( ben söylemezdim ama soğurdum  bi yani

    14 şubat 2021 03:37


    4. Süslü bana o kadar cringe gelmedi. Ciftler herseyi paylaştığı icin sosyal medyada. Ama yazdığı cumleler sanırım sizi rahatsız etti. Duygusal yazayim derken komik mi oldu?

    Sevgilisine emzik,soru kitabi, 18ine giriyorsun tadını merak ediyorsun birası alan baya cringedi asıl. Kurgu olduğunu düşünmek istiyorum :)

    14 şubat 2021 03:37

    5. Seninki düşünceli davranıp kutlamış en azından süslüm. Benim odun sevgilim bir mesaj bile yazmadı :/

    Bence böyle güzel bir günde onu kırma. daha sonraki günlerde uygun bir dille yazım konusunda ne kadar titiz olduğunu, yaptığı imla hatalarının seni rahatsız ettiğini söyleyebilirsin.

    14 şubat 2021 03:38

    6. Neden rahatsız olduğumu anlatmak için yazdığı bir şeyi örnek vereyim mesela " buda sabah 8 mi ne Ankarada sabah -15 derecede sana çiçek almak için uyanmıştım" diyip o günden bir fotoğraf paylaşmış. Ama o kadar kötü ifade etmiş ve o kadar çok yanlış vardı ki gözüm kanadı :(

    14 şubat 2021 03:48

    7. Yahu aldığın cicekten kahveye kadar da paylasmazsin suan hak verdim.

    Onun yerine tekrar cicek al :) ya da sadece romantik fotolari koy gitsin.

    Ben bu iliskiye emek verdim sabah kalktim soğukta çiçek aldım. Kiymetimi bil deme sekli mi

    14 şubat 2021 03:50


    8. Ama yine de bugun bisey demeyin soru sahibi. Kalbi cok kırılır.

    Eger rahatsiz oldugunuz baska seyler de varsa daha sonra konusursunuz. Ama dilbilgisi bence o kadar da ilk sirada bir konu degil. Sizin baska sevmediginiz seyler mi var ?

    14 şubat 2021 03:53

    9. Bir keresinde de ona gönderdiğim hediyenin fotoğrafını paylaşıp" ya bunlar ne bunlar <3 canım sevgilim, hediyelerini aldım çok teşekkür ederim" gibi bir şey yazarak paylaşmıştı. Paylaşırsın da böyle yazmazsın yani. Ben mi garibim acaba?  Böyle şeyler batıyor tabii ki ama 2 senelik ilişkiyi de küçük şeyler için harcayamıyorsun. Çünkü aynı adam benim kpssye gireceğim sabah ben bile kendimden emin değilken, çok güzel bir notun yazdığı ve yeni işimi tebrik eden bir çiçek de gönderiyor. Çok çok düşünceli biri ama nasıl söylesem,  sosyal medyayı keko gibi kullanıyor :( 

    14 şubat 2021 03:57

    10. Süslü seni anlıyorum. Ama bunu kırmadan halletmeye calis

    Mesela gülerek sey diyebilirsin artık nasıl hitap ediyorsan bla bla ben ozelimizi sosyal medyada paylasmak istemiyorum. Arada foto falan koyarız ama hediyeleri vs orada paylasmayalim , anılarımızı vs birbirimize mesaj atalim

    14 şubat 2021 04:03