erkek arkadaşım yanımdayken annem aradı çok utandım?

geçen hafta görüştüğümüzde erkek arkadaşım anneme kendi ailesinin yazlık/devremülk alacaklarından bahsetmişti. geçen annem aradı ve açtım, konuşurken x’in anneleri naptılar almışlar mı yazlığı diye sordu çok utandım o da duydu telefonu kapatınca açıkladı daha almadılar vs. diye. ama ben çok utandım çünkü annem direk bunu sordu daha pek bişey konuşmadan ve yanımda şuan desem daha da garip olacaktı ve annemin bu meraklı sorularından çok sıkıldım artık ne diyeceğimi bilemedim kapattım yok bilmiyorum dedim, dedikodu gibi hissetmiş midir erkek arkadaşım? utandım annem adına

1. Erkek arkadaşın annene kendi söylemiş zaten normal sorması? Senin utanasın gelmiş

21 şubat 2022 21:57

2. Annemin huyunu bildiğimden bana garip geldi belki de. Yok zaten kendisi anlatmıştı ama bi anda sorunca afalladım yani dediğiniz gibi. Kalktım zaten ama o an olan oldu :) teşekkür ederim hepinize

21 şubat 2022 22:14

3. süslü eğer erkek arkadaşın sana anlatsa sen de annene anlatsan annenin de telefonda kurduğu ilk cümle bu olsa zengin damat avına çıkmış gibi bir algıya neden oluyor evet ama  erkek arkadaşın zaten annene anlatmış, o da muhabbet olsun diye ne oldu diye sormuş bunda utanılacak bir şey yok yani.

22 şubat 2022 04:48

4. Evet süslü tşeekkür ederim ben de öyle algıladı mı acaba diye düşündüm zengin damat avına çıkmış anne :d

22 şubat 2022 10:46