erkek arkadaşınızın grup seks teklif etmesi sizin için ayrılık sebebi midir trol soru değil?

kızlar öncelikle trol soru değil. partneriniz ciddi ciddi böyle bir şeyi kabul eder misin hatta birini düşündüm diye sorsa bunu bir fantezi olarak düşünüp teklifine herhangi bir cevap verir ve konuyu kapatır mısınız yoksa bu teklif sizi kırar ve ilişkiyi  cıvıtıp aldatılmaya açık bir hale getirdiğini mi düşünürsünüz?

1. Benim bazı zamanlar türkçe yetmiyor

20 kasım 2021 13:11

2. Cevabını sen de biliyosun neden soruyorsun süslü? Tabiki açıkça aldatalım diyor birbirimizi birlikte aldatalım meşrulaştıralım diyor

20 kasım 2021 13:12

3. Ayrılık sebebi bu olmayacaksa ne olacak

20 kasım 2021 13:16

4. 3.kişi kadın mı erkek mi

20 kasım 2021 13:17

5. bu teklif beni kırar ve ilişkiyi bitirir. Üstelik gangbang falan izlerdim cinsel hayatım yokken ama fantazi farklı gerçek farklı

20 kasım 2021 13:17

6. 3.kişi kadın. Ama erkek olsun demesi ile arasında bi fark var mı yani her türlü bi 3.kişi var

20 kasım 2021 13:20

7. yoo, ne ayrılık sebebi olacak canım, ben direkt 4. kişiyi teklif ederim.

20 kasım 2021 13:28

8. Bence fark var.bir erkeği istemesi daha korkunç

20 kasım 2021 13:40

9. Aklıma carla ve polonun fantezi olarak christianı almaları ve carlanın christiandan hoşlanması geldi :( çok tehlikeli şeyler bunlar

20 kasım 2021 13:41

10. Benim tercih edeceğim bir şey değil bence sizin de içinize sinen bir durum değil ki sormuşsunuz. Fantezilere açık olsaydınız - olabilirdiniz-buraya sormazdınız bence. Diğer davranışları nasıl bilmem benim için ayrılık sebebi olurdu yüzde doksan ama ayrılmayacaksanız bile mmf olarak istediğinizi söyleyin ve çok yakışıklı arkadaşınızı öne sürün. Koşarak kaçar kesin.

20 kasım 2021 13:42