erkek jinekolog mu tercih edersiniz kadın mı?

(dini hassasiyetlerden sormuyorum baştan belirteyim.) kendime uygun doktor seçmeye çalışıyorum ben ancak erkek olursa utanacakmışım gibi hissediyorum. saçma evet ama kendimi tamamen rahat hissedemiyorum. aslında çok iyi bir doktor buldum ama erkek, biraz da sizden cesaret bulurum diye düşündüm. siz kadın mı tercih ediyorsunuz yoksa erkek mi? neden? fikir yürütelim mi?

1. Kadın tercih ederim.

3 eylül 2024 00:44

2. En iyisi kimse ona gitmeye çalışıyorum cinsiyetten bağımsız

3 eylül 2024 00:45

3. Doktorların işlerini yaparken cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum.

3 eylül 2024 00:48

4. işimde yi bir doktor olduktan sonra hastaya yaklaşımıyla güven verdikten sonra cinsiyeti hiç fark etmez. Bulduğun doktor iyiyse hiç çekinme günde kaç tane hasta bakan kaç tane vajina gören birinden utanmak gereksiz. Yargılamasın anlayışlı ve kibar olsun yeter.

3 eylül 2024 00:49

5. Ay geçen aynı durumdaydım kadın tercih ettim ya. Çok cahil cühela bi hareketti ama erkek doktora bacağımı ayırıp açarken utanırım gibi hissettim. Kadın doktorda bile garip oldum

3 eylül 2024 00:50

6. ben hep erkeklere gittim hiç de utanmadım

3 eylül 2024 00:50

7. Bir işi iyi yapan kadın varsa daima kadını tercih ederim. Doktor avukat öğretmen hepsi için geçerli bu

3 eylül 2024 00:52

8. Geçen Twitterda erkek jinekologun taciz ettiği hastaların twit floodu vardı. Ne oldu o mesele bilmiyorum ama güvenemem hiç.

Kadın tercih ederim öncelikle iyi çıkmazsa başka doktor bakarım

3 eylül 2024 00:53

9. kadın tercih ediyorum çünkü beni daha iyi anlıyormuş gibi geliyor. mesela geçen genç bir kadın doktora gittim bana cinsel olarak aktif misiniz dedi evli mevli karıştırmadan çok da mutlu oldum valla. son 2 kadın jinekolog deneyimim çok olumluydu o yüzden kadınlardan devam.

3 eylül 2024 01:00

10. randevu bulabildiğime şükrederek kim boştaysa ona giderim. abi cidden günde 50 kere gördüğü şeyi, işini bir arzu nesnesi olarak gördüğüne mi inanıyorsunuz öff.

3 eylül 2024 01:42