erkekler mastürbasyon yapmadan uzun süre duramazlar mı?

çok boş bir soru ama sırf meraktan soruyorum, aklıma takıldı belki erkek yazarlar da cevap verir. bu gerçekten erkekler için mutlaka görülmesi gereken bir ihtiyaç mı yoksa uzun süre yapılmasa da olur mu? eski erkek arkadaşım bunun erkekler için olmazsa olmaz bir ihtiyaç olduğunu en kötü 2-3 günde bir yapılması gerektiğini ve diğer türlü zorluk çıkarttığını sağlıksız olduğunu falan söylüyordu. yatıp kalkıp cinsellik düşünen bir tipti ayrıca ekleyeyim. şu anki erkek arkadaşımsa çok meşgul bir insan, işleri çok yoğun, sürekli çalışıyor ve çok yoruluyor. bana çalıştığı zamanlar yorgunluktan cinselliğin aklına gelmediğini, kafasının sürekli işle dolu olduğunu ama ben onun yanındayken anca öyle uyarılıp istekli olduğunu söyledi. sorun şu ki uzak mesafe ilişkisiyiz ve çok nadir, çok uzun periyotlarla görüşüyoruz. gerçekten bu kadar uzun süre yorgunluktan cinselliği düşünmemesi veya hiç kendini tatmin etmemesi olası mı?

1. Birçoğu hergun yapıyor. Tanıdığım bi urolog ayda 1 yeterli demişti çok şaşırmıştım.

24 kasım 2020 12:41

2. Eşim 3 günden sonrasının çok zor olduğunu söylemişti. 1 hafta yapmasan mutlaka rüyada görüyorsun kendi kendine oluyor dedi

24 kasım 2020 12:44

3. A2'ye katılıyorum. Sevgilime sordum şimdi, ayda 1-2 yeter, fazla yapan hareketlerinden belli oluyor zaten dedi 🙈

24 kasım 2020 12:57

4. haftada bir yapılması lazım yoksa ağrı yapıyor veya rüyada görüyorlarmış diye biliyorum

24 kasım 2020 13:00

5. teşekkür ederim süslüler. anonim4 çok tatlısın ya sevgiline sormuşsun 🙈 sana ayrıca teşekkür ederim :) bu arada evet eski sevgilimden ayrılmamın sebebi de ilişkimizin sırf cinsellik üzerinden yürümesiydi. cinsellik için sürekli darlaması, ben istemeyince de bu erkekler için bir ihtiyaç 2 günde bir mutlaka boşalmamız lazım diye argümanlar ortaya atmasıydı. şu anki sevgilim de uzakta olunca beni özlediğini istediğini falan belli ediyor ama pek bir cinsel girişimi olmuyor(gizlinot: Herhangi bir ima, seksting vs ), buluşunca herşey gayet normal ama.

24 kasım 2020 13:05

6. Sevgilim sevmiyor . Tabi ergenken yaptığını söylüyor ama düzenli cinsel hayat varken yapmak istemiyor. Bazen değişiklik olsun diye ben handjob yapayim diyorum onu da sevmiyor adama illa penetrasyon olacak. Uzun süre gorusmeyince de yapmıyor ama ruyalaniyor onu biliyorum. En kötü tarafı 2 haftadan uzun süre görüşemezsek genelde ilk sevisme erken boşalmayla sonuçlanıyor. Hele 1 ay gorusmedigimizde 1 dk da bosalmisligi var neyse ki sadece ilkinde. Yap diyorum böyle erken boşalmadan iyidir yok yapmıyor yani adam mastürbasyon. benim de derdim bu.

24 kasım 2020 13:17

7. Nofap yapanlar var bir aydan fazla yapmadan duruluyor yani. Uykudaki falan bahane, başta bir iki olur sonra bilinçaltını düzenlersen olmaz.

24 kasım 2020 13:18

8. No nut november falan var 6 ay yapmadığını söyleyen var bence o kadar ihtiyaç değil.

24 kasım 2020 13:40

9. O dönem düzenli bi seks hayatim yoksa (bkz korona) max 2 haftada 1 yapmam gerekiyor (kadınım) erkeklerde de aşağı yukarı aynıdır bence

24 kasım 2020 17:20

10. durabilirler