eskişehir stajyer avukat 1000 tl+yol+yemek sizce uygun mu?

daha fazlasını ararken eldekinden olmak istemiyorum açıkçası aylık 800 tl , yol ve yemek veriyorlar genelde.

1. Süslü ben bile avukat olmamama rağmen sorulardan öğrendim.... Başlığı okuyunca iyiymiş dedim djjcjdjcjdjf

3 haziran 2021 10:41

2. Süslü dün biri 500 aliyorum nasil deyince, hic para almayanlar var sen yine iyisin demislerdi. Bana da iyu geldi seninki.

Yani genel olarak iyi degil tabi ki ama stajyer avukat piyasasina gore

3 haziran 2021 10:44

3. piyasaya göre iyi süslü. Ben geçen sene Kocaeli'de 500 TL + yol yemekti. 09.00 -18.30 full çalışıyordum

3 haziran 2021 11:04

4. Küçük şehire göre çok çok iyi. Bende Eskişehirdeyim ve gerçekten iş olanağı açısından çok vasat bir şehir. Sakın kaçırmayın bu fırsatı.

3 haziran 2021 11:18

5. iyi. eskişehir'de şu an iş olanağı çok az stajyer için. benim arkadaşım 750 ile başlamıştı stajının sonuna doğru arttı.

3 haziran 2021 11:50

6. 600 yol yemek anlaştık. Daha sonra arttırırım dedi teşekkürler hepinize 1000i rüyamda gördüm jdndndjdj

3 haziran 2021 12:10

7. Neden düşürdü ya maaşı?

3 haziran 2021 12:24

8. Harbiden piyasa araştırması yapıp da düşürmeye mi karar vermiş kapmış ne yapmış

3 haziran 2021 12:32

9. Arttiracakmis arkadaşlar zamanla, arttiracagina inaniyorum ama ilk basta 600 zorlayacak beni tabi. Baska bir yer 1000 vermisti yol yemek yoktu orada ama bu ofis digerinden daha büyük daha sistemli bir karar verdim artık ama umarım pisman olmam

3 haziran 2021 14:54