yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    eski sevgilinin kuzeniyle bir şeyler?

    eski sevgilimle kavgalı gürültülü ayrıldık. sevgiliyken arkadaşlarıyla tanıştırdığında hep kuzeni daha yakın davranırdı bana. kuzeninin şakaları, konuşma tarzı hep daha düzgün gelirdi, bende bu yönünü beğeniyordum. neyse biz sevgiliyken kuzeniyle instagramdan takipleştik o sırada onunda bir ilişkisi vardı dalgalı. ben hatta kuzenimle olmasını istiyordum onun. sempatikliği, doğallığı için. mutlu edeceğine emindim yani neyse. olmadı bizde ayrıldık üstünde çok zaman geçti. biz ayrıldığımızda ben kuzeniyle konuştum ne yapabilirim barışmak için tarzında çünkü benim hatalarım yüzünden olduğunu düşünüyordum. bunların haricinde hiç konuşmamıştık. ama şimdi hikayelerime cevap vermeye başladı, konuşması bir garip geliyor. dış görünüşünü de beğendiğimi farkettim yani hoş gelmeye başladı ama adı üstünde eski sevgilimin kuzeni ne yapabilirim ki? aklıma acaba eski sevgilim mi böyle cevaplar vermesini söylüyor acaba diye de düşünüyorum ama konuşmamız flörtöz bir şekilde ben ne yapmalıyım şimdi?

    1. Ben olsam uzak dururum, bu benim güvensizligimden de kaynaklanabilir ama kimin ne yapacağı nasıl laf çıkaracağı belli olmaz bir de sonuçta akrabalar bilemiyorum altan

    19 mayıs 2020 05:47

    2. Süslüm bende güvenemiyorum hem konuşmak istemiyorum hem de acaba yazacak mı diye bekliyorum çok arada kaldım kötü sonuçlanmasından da korkuyorum

    19 mayıs 2020 05:49

    3. senin kuzeninin eski sevgilinle konustugunu dusun. valla herkes her dediginde hakli olur. diyeceklerim bu kadar. 

    19 mayıs 2020 05:51


    4. Süslüm açıkçası şu an gram umrumda değil eski sevgilim öyle bir şey öğrensem güler geçerim sadece, kuzenim bana bunu gelip izah ederse kuzenimle de normal ilişkime devam ederim.

    19 mayıs 2020 05:54

    5. Tehlikeli sularda yüzüyorsun suslu. Aşık olmamak için engelle geç. Yoksa iğrenç bir konum ortak bir aile. Ööö

    19 mayıs 2020 05:55

    6. su an kilif buluyorsun. suraya biri "kizlar eski sevgilim kuzenimle

    konusuyormus" diye baslik acsam herkes hem cocuga hem

    kiza her turlu kufur eder. bunu sen de biliyorsun. bu nasil bir erkek

    meraki ki boyle bir seyi kendine yakistiriyorsun. hem kendine he buraya yalan soyluyorsun demek istemiyorum, ama yaptigin bu. erkek mi kalmadi allah askina? 

    19 mayıs 2020 05:56

    7. Eski sevgilimde sıkıntılı bir tip yani nasıl desem saçma düşüncelere, kendi kendine triplere giren bir insandı. Biraz bundan da çekiniyorum. Eğer ilerlerse sıkıntılı davranışlar gösterirse falan

    19 mayıs 2020 05:58


    8. Bunun erkek merakıyla ne alakası var? Hayatıma ondan sonra insanlar girdi çıktı ben kendi elimle kuzenini işaretleyip, evet evet kesin bununla olmalıyım mı dedim. Ve evet eski sevgilim hiç umrumda değil kiminle oluyorsa olsun bunu derkende gerçekten samimiyim. 

    19 mayıs 2020 06:01

    9. Kaos mu istiyorsun. Her şey açık. Sorun olacak. Ilgi mi çekmek istiyorsun. Seni sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan kuzeninin eski sevgilisine yan gözle bakmaz aşkını içine gömer. Çünkü bastan olmamıştır bilir. Adamınki beğeni seks falan bence büyütme.

    19 mayıs 2020 06:01

    10. Hilal sen misin i?

    Diyeceğim ama kendisi bu tip olaylardan sonra birini bulup,evlenip sahil kasabasına yerleşmişti. 

    Tabii iki kuzenle çıktıktan birkaç yıl sonra "sevgilinin ailesinin durumu nasıl?" Diye sormuştu. O günden beri kendisiyle görüşmüyorum kendisiyle...

    Haberlerini mecburen alıyorum.

    Sen İst'da/Ank'a gel,ortaokulda erkekler tuvaletinde sınıf arkadaşımızı öp,adın çıksın herkes kavga ediyor diye üzülüp arkadaş olmuştum. O gün okul çıkışı eve birlikte yürüdük ilk defa 4/5 apartman uzaklıktaymışız. Babamla dayısı arkadaşmış.Gel zaman git zaman hep yanındaydım.O da benim yanındaydı. Taa ki sevgilime farklı gözle bakana kadar! 

    86milyon mu olduk ne başkası mı kalmadı gerçekten? Bir sorunuz bana neleri hatırlattı.

    19 mayıs 2020 06:24