euphoria izleyenler varsa sadece  cassie ve maddy kısımlarını özet geçebilir misiniz?

zendaya’yı hiç sevmiyorum o yüzden diziyi baştan sona izlemek istemiyorum. ama gördüğüm kadarıyla asıl bu iki kızın olayı daha fazla ilgi çekti zaten. sanırım cassie maddy’nin sevgilisine aşık sonra maddy bunu dövüyor falan :) ama tam olay ne başundan beri noluyor hiç bilmiyorum

1. 2.sezonun başında yeni yıl partisinde cassie ve nate(maddy'nin exi)sevişiyorlar. cassie sürekli "ühü ühü maddye bunu yapamam o benim en yakın arkadaşım" triplerine girip ağlayıp zırlıyor ama nate ile görüşmeye de devam ediyor. bunlar gizlice buluşup takılıyorlar falan. ama nate hala maddyden hoşlanıyor ve ona ilgi göstermeye devam ediyor, doğum gününde hediye alıyor partisine gidiyor falan cassie bunları gördükçe iyice bunalıma giriyor. bir keresinde de rue(zendayanın karakteri) cassie'yi nate'in arabasına binerken görüyor ve maddy, cassie, kat falan aynı ortamdayken çat diye cassie'ye "ne zamandır nate ile görüşüyorsun" diye soruyor. maddy de bu şekilde öğreniyor orda baya kavga çıkıyor cassie koşarak kendini odaya kilitleyip saklanıyor falan. cassie nate in evine taşınıyor sonra maddyle görüşmeyi kesiyorlar. dayak olayı da cassie nin kardeşi lexi bu kızların arkadaş grubunu anlatan bir tiyatro oyunu hazırlıyor fake isimlerle. cassie kendini izledikçe deliriyor en son sahneye çıkıp olay çıkarıyor baya, maddy de birinin buna haddini bildirmesi lazım deyip baya baya dövüyor cassie yi aşlgfksldşg illa atladığım şeyler vardır ama genel özeti bu

21 nisan 2022 19:28

2. Euphoria'nin en guzel sahnesi maddy'nin cassie'yi kovalarken son duzlukte yakalayip kafasini cotank diye duvara vurmasi olabilir. Tum sezonun rue sahnelerinin ic bayiciligini 1 sn de unutturdu. Elinde surekli vape pen ile gezen kizin da o an cosup sic agzina maddyyyy diye gaz vermesi shsjsjs dort dortluktu.

21 nisan 2022 20:35

3. a3 slfgjdkflghdlh gerçekten ya orda öyle bi ses efekti koymuşlar ki taaak diye kızın kafasını bi vuruyo dolaba mı duvara mı ne valla içimin yağları eridi. bi de maddyden daha deliyim diyordu yedi dayağını oturdu yerine.

21 nisan 2022 20:45

4. Kızlar süpersiniz çok teşekkür ederim. Diziyi hiç izlemedim ama zaten 2. Sezonda bu cassie maddy durumu o kadar olay oldu ki instagramda full bu vardı bir ara. zendaya falan baya bozulmuştur bence geride kaldı diye. Benim de açıkçası ilk maddy'nin cassie'ye tokat attığı sahne ilgimi çekti sonra kısa videoları izleyip anlamaya çalışsam da çözemedim bir türlü. Ama ona rağmen o tokat sahnesi bile maddy'ye hayran olmama yetti :) Aşırı karizmatik bir kız bence, cassie direk loser

21 nisan 2022 20:49

5. evet süslü ya cassie direkt dehşet loser. 3.sezonda umarım maddy tam olarak kendisine yönelip bu iğrenç toksik ilişkileri bırakır. zendaya 2.sezonun 4-5. bölümlerinde oyunculuk şov yaptı baya, o şekilde ilgiyi topladı yine(kesinlikle hak ederek).

21 nisan 2022 21:50