evde bir yerden tik tik tik tiktiktik 2dkta bir ses geliyor aynı şekilde bir haftadır bulamadim?

yanda komşu var. üstün yarısında komşu, yarısında da çatı var ama sanki evin içinden. fare kazimasi falan gibi alakasız ritimde değil, çok benzer şekillerde. dolap içinden gibi boğuk da. tespit edemiyorum tam noktasını. ne olabilir bu?

1. Korkutmak gibi olmasın ama bizim yan komşunun bunak bi babası vardı annem öyle sesler duyuyormuş onlarla ortak duvardan. Sonra anlamışlar ki adam öbür taraftan duvarı kazıp delik açmaya çalışıyor.

7 mart 2022 23:20

2. Kazı gibi değil de ipe bağlı tenis topuna geçerken kedi çarpıyor falan gibi bir sey

7 mart 2022 23:22

3. Ay süslü ya ben çocukken bi evde oturuyoduk müstakildi geceleri tahtaların arasından hep tık tık duyardım o sesleri fare miydi acaba ya her gece tırk tırk tırk:((( şimdi olsa kafayı yemiştim o zaman 10 yaşında anlamıyordum

7 mart 2022 23:22

4. Ya bu yan komşunun robot süpürgesi var o duvara çarpıyor mu calisirken ama niye sürekli çalışsın ki.

7 mart 2022 23:24

5. Radyatöre su gidiyordur.

7 mart 2022 23:25

6. Dogalgaz yok burda

7 mart 2022 23:28

7. Bizim de kalorifer yoktu

7 mart 2022 23:32

8. A5 elimde güzel bi köprü var istanbul tarafında. Düşünürsen ucuza bırakayım sana.

7 mart 2022 23:38

9. Sekiyor gibi de ama eşit aralıklarla değil. Eski bir yazlık öyle bilyeli bir teknoloji olduğunu sanmıyorum ama belki rüzgarla hareket eden bir şey mi acaba. Çatı kısmına da çıkıp bakamıyorum. Belki bir top sikismistir orda... Bilemedim.

7 mart 2022 23:38

10. :Dddd