evde sombreli saç cilası nasıl yapılır ?illa kuaförde mı yaptırmak gerekir ?kaç ayda bir yaptırıyorsunuz?

1. Suslum ben 200 lira cilaya bayildim 2 hafta dayaniyor dayanmiyor sonra arastira arastira evde cilami kendim yaptim hic korkmadan yapabilirsin youtubeden videolarinada bakabilirsin 7.1 küllü kumral herhangi bir boya aliyosun çeyrek tüp boya , içinden çıkan oksidandan 1 parmak çay bardagi kadar oksidan sık , 1 yemek kasigi sac maskesi , 1 cay bardagi normal su koy karistir sacina sur , o kızillasma ve sarilar gidecek .. goz kararida yapabilirsin miktar o kadar onemli degil oksidan boyayi aktive etsin suylada seyrettildi mi al sana cila

5 temmuz 2022 09:23

2. A1 sana sabah sevgisi yolluyorum cidden teşekkür ederim kendi adıma ❤❤ ne kadar süre bekletiyosun saçında peki nasıl uyguluyorsun?

5 temmuz 2022 10:01

3. Süslüm valla saclarimda sombre fallan gibi var benimde ama epeyce eskidi denize gidince acildi ben kendi sac diplerime uygulamadim gereksiz geldi renklendirilme yapilan yerden itibaren gelisiguzel surdum eldivenle sonrada taradim , bende korkarak yaptim ilk basta ama seyrettigilimiz icin o kadar boyamiyor ve 2 3 hafta icinde her yikamada akiyor zaten..ben 15 dakika civari tuttum yeterli oldu en az 10 dk beklemek gerekiyor diye okudum..zaten koyulasmayi goreceksiniz :) ben kuafordede 200 liraya yaptirdim evde yaptigimla inan ne kalicilik suresi ne de renk farki yok degmez :) evde yap

5 temmuz 2022 17:42