evimi temizlemek için nasıl motive olabilirim?

selam süslüler. tek yaşıyorum ve bazen eve girince evde hırsız mı var acaba diyorum. işten yorgun geldiğim için hiç temizlik yapamıyorum uykum geliyor, hafta sonu da erkek arkadaşımda kalıyorum. bir kere denk geldi ev kirli diye çocuğu eve çağıramadım, beni bırakıp döndü. ne yapsam süslüler ritalin mi içsem c vitamini mi bana bi yol gösterin

1. Tiktok ya da YouTube'a cleaning asmr yaz izle çok güzel motive ediyo bence. Ben de skincare yazıp izliyorum yoksa üşeniyorum yapmaya. Özellikle korelilerin bakım ve temizlik videoları müq.

Bi de evi temizledikten sonra mis gibi oturup kahve içmenin keyfi bi başka

29 kasım 2021 21:25

2. süslü maddi durumun el veriyorsa bi yardımcı çağır o gelsin temizlesin ne olcak

29 kasım 2021 21:31

3. bi yerden başlaman lazım süslü, önce kirli bardakları kıyafetleri topla ortadaki, soonra diğer eşyaları yerlerine götür oda oda temizlemeye başla sonra hepsini tek günde yapmak zorunda değilsin, kolay gelsin <3

29 kasım 2021 21:35

4. Sağ olun gerçekten içimde bir kıpırdanma oldu <3

29 kasım 2021 21:47

5. başlamadan önce dağınık odanın fotoğrafını çekin, bittiğinde tertemiz hali ile before / after yapacak olmak beni oldukça motive ediyor ^_^

29 kasım 2021 22:28

6. beylik deyişlere sinir olurum ama "başlamak bitirmenin yarısıdır" lafına acayip inanırım. elektrik süpürgesini bir çalıştırın, gerisi gelecektir.

29 kasım 2021 23:01

7. Valla ben bu ara aurikataarina izliyorum. Temizlik takıntım yoktur ama evi temiz tutmaya dikkat ederim çünkü biliyorum ki ipin ucunu kacirirsam evim o evler gibi olur fjfj. Arada tembellestigimde titreyip kendime gelmek için iğrenç evleri izliyorum, işe yarıyor.

29 kasım 2021 23:36

8. Saçma gelecek belki ama tlc türkiye  temizlik avcılarını izliyorum yetmiyor Kadir ezildinin temizlik benim işim programını YouTube dan açıp izliyorum. Beni cidden gaza getiriyor. Kadir temizlik yaparken sevmediğiniz kişileri aklınıza getirin diyordu. Geçen ocağı çamaşır suyu ve cifle ovarken nefret ettiğim eski iş arkadaşımı aklıma getirdim. Nasıl hırsla ovduysam cillop gibi oldu Ocak:)

Valla püf noktaları da veriyorlar özellikle tlc temizlik avcıları programı. Sayesinde gardrobumu çok güzel düzenledim.

Şunu da belirteyim normalde zorla temizlik yapan biriyim. Genelde de eve yardımcı alırdım. Ama 34 haftalık hamileyim ve evdeyim genelde ufak ufak yapayım tasarruf edelim kafası yaşıyorum. Düşün bak hamile halimle bile gaza getiriyor beni bu programlar:)

30 kasım 2021 01:35

9. bende aurikataarina izliyorum, temizlik vidyolarına bayılıyorum.

30 kasım 2021 10:58