evlilikte uzun süre ilişkiye girmeme ve tekduzelik?

susluler merak ettiğim bir durum var. benim etrafımda 35 ve 40li yaşlarında olan birkaç tanıdığım ve arkadaşım var. eşleriyle ilişkiye girmek istemediklerini söylüyorlar. sadece eşleri isteyince beraber oluyolarmis. birisi kocasının cinsel organına dokunmamış bile. hep kocanın üstte olduğu misyoner pozisyonda yapıyorlarmış. bu kadınlar evli çocuklu. ben şok oldum. bu şekilde nasıl anlaştıklarını sorduğumda bir sorun yok filan dediler. bana çok saçma geldi. insan eşini ozlemez mi ya hiç istek duymaz mi bu arada benim yaşım 28. onlar da ben tam aksi düşünüyorum diye beni yadirgar gibi oldular.

1. böyle insanlar var gerçekten, bunların altında yatan sorun bence ergenlikte ebeveynleri tarafından söylenen ayıp bilmem ne kavramları yüzünden cinselliğin baskılanmasından kaynaklı.

17 kasım 2022 20:08

2. Süslü sen trdeki evlilerin böyle severek aşık olarak falan mı evlendiklerini sanıyorsun? Pek çok kadın;

- eli yüzü düzgün, işi de var olur bundan diye evleniyor bu bir ( erkekler de böyle)

- görev olarak evleniyorlar. Ben ev işlerine bakacağım, sevişmek isterse sevişeceğim, çocuk yapacağım, mala mülke karışacağız ve hayat bitecek bu da iki.

Sonuç olarak; arzusuz, özlemsiz, sorumluluktan ilgilenilmesi gereken bir hayat. Sonrası da güvenli alanını terkedememe.

Bunu az çok aşsak da hala böyle evliliklerin oranı az değil. Severek, aşık olarak, arzulayarak evlenen sayısı oran olarak az.

17 kasım 2022 20:48

3. Susluler insan eşini sevmeyecek arzulamayacak sevismeyecekse ne bileyim eglenmeyecekse yani niye evlenir ki bekar kalmak daha mantıklı. Arkadaşlarım sanki beni yadirgadirlar ben aksini söyleyince. Hepsi eşiyle görev gibi takılıyormus ve bunu normal görüyorlar. Bana yuh filan der gibi baktılar.

17 kasım 2022 20:52

4. 10+ senedir beraberlerse belki sıkılmışlardır. Veya bakire olmaları beyinlerine yıkanan cahil çevrelerde yetiştilerse bilinçsiz evlilikler yapmışlardır. Böylesi de üzücü gerçekten

17 kasım 2022 20:53

5. Ama size sevştikleri pozisyonları, kocalarının cinsel organına dokunmadıkları gibi özel detayları anlatmaları da aşırı garip bu arada

17 kasım 2022 20:54

6. trolü beslemeyin süslülerr

17 kasım 2022 21:52

7. Ss erkek

18 kasım 2022 00:00

8. Ss eğer erkeksen ve buraya ay biz şu pozisyonda sevişiyoruz, benimkinin boyutu şöyle gibi cevaplar bekliyorsan gerizekalısın. Onu demeye geldim.

18 kasım 2022 00:44

9.  sen giriyor musun peki neden hiç kendinden bahsetmedin?

böyle olmaktansa bekar kalmak daha mantıklı demişsin de, bekar olmanın da çok baskısı ve yükü var. bunun bedelini aralıklı cinsel görev ile ödüyorlar sanırım.

18 kasım 2022 11:13