fön sonrası saçtaki iğrenç koku neden?

süslüler cumartesi günü saçıma fön çektirdim ve saçımda rezalet bir yanık kokusu var dün yıkamama rağmen. saçlarımın dokusu her zamanki gibi ama kokuyu alınca saçlarım mı yandı diye aklım çıkıyor. yanmış mıdır :( yoksa fön çektirince böyle koku olması normal mi?

1. Hayır ya normal değil:/

23 eylül 2019 09:19

2. Bende aynısı bir kere kuaförde fön cektirince bir kerede kendim maşa yapmaya çalışırken oldu.

Yandı, geçemeyecek falan sandım ama bir süre sonra geçti.

Birkaç yıkamaya geçer herhalde süslü telaş yapmayın.

23 eylül 2019 09:21

3. Bir daha aslaaaa!!! Normalde zaten kuaföre gitmeyen biriyim kırk yılda bir fön çektireyim dedim saçlarım mahvoldu valla.

Bi kaç gün sonra elime gelmez inşallah saçlarım :\

23 eylül 2019 10:00

4. ay süslü geçen hafta da aynısı benim başıma geldi

yıkadım saçımı yıkarken kokuyodu düşün 5-6 kez şampuanladım çıktım tararken baktım yine kokuyo leş gibi bir koku

sonra şu saç parfümleri varya ondan sıktım azcık geçti ikinci yıkamam da yine koktu

üçüncü de geçti nihayet saçımızı yakmışlar o yüzden koktu bence bi daha o kuaföre gitmemeye karar verdim

23 eylül 2019 10:07

5. Ben de parfümümden sıktım saçıma biraz bastırdı sanki. İlk ve son kuaför fönüm oldu resmen. 6 ay sonra düğünüm var saçlarım yanarsa mahvolurum. Şimdilik görünürde bir şey yok ama inşallah 2-3 yıkama sonrasında çıkmaz. Toparlamak için hindistan cevizi yağına düşelim bakalım....

23 eylül 2019 10:15