flörtün konserde arkama geçip sürekli saçlarımı okşayıp arada çekmesi normal mi?

bariz şekilde hardcore yapıyormuş gibi bir asılmadan bahsediyorum süslüler?

1. Ohaaafkdkdk npysn be slk derdim gkgkj

22 mayıs 2022 20:41

2. obje.

22 mayıs 2022 20:44

3. Kime göre normal mi? Bana göre normal size göre normal değil ki sormuşsunuz. Bu kadar kişisel şeyler için neden soru açıyorsunuz? Flörtünüze dönüp "hayatım saçımla bu şekilde oynamandan rahatsız oluyorum" diyecek olgunlukta değilsiniz. Bu konuyu flörtünüzle konuşmak yerine bir sözlükte anonim hesapların yorumuna açmak daha anormal.

22 mayıs 2022 20:44

4. Sakayla karisik baya oynadin ha dedigimde sac takintim var diye cevap verdi? Ama ben kararsiz kaldim napayim sormak istedim?

22 mayıs 2022 20:45

5. a3 aklımı mı okudun tam düşündüklerimi demişsin

22 mayıs 2022 20:45

6. İyi de bizim fikrimizle mi ilişkinize yön vereceksiniz? Anlamıyorum örneğin kimine göre anal seks çok güzeldir kimi de ölene kadar yapmam der. Siz rahatsız olduysanız sizin için normal değildir flörtünüz de bu ve banzeri davranışları sürdürecek olursa ayrılırsınız. Ne yapalım adam saç çekiyor diye aayyy sağık diye taşlayalım mı?

22 mayıs 2022 20:47

7. Sence normal mi?

22 mayıs 2022 20:49

8. Suslu benim hosuma gitti. Ancak daha 2. Bulusmada ve konser bulusmasinda normal mi kestiremiyorum. Veya amaci sadece seks mi?

22 mayıs 2022 20:49

9. Değil