flört etmeye sevişme ile başlayan var mı?

soru biraz tuhaf oldu kabul ediyorum. ben size olayı anlatayım, ne demek istediğimi anlayacaksınız. bir süredir konuştuğum bir adam var. sohbeti, tarzı gerçekten hoşuma gidiyor. çok sık konuşmuyoruz ve sadece bir defa görüştük. çünkü ikimizde çok yoğun çalışıyoruz. ilk buluşmada sohbet, muhabbet ettik dağılıyoruz derken aramızda inanılmaz bir cinsel çekim oluştu. uzun uzun öpüşmelerle sonlandı gece. ikimizde daha fazlasını istedik ama şartlar durmamızı gerektirdi, iyi de oldu durmamız. şimdi yakın zamanlarda yine görüşeceğiz. ikimizinde aklı yarım kalan gecede. buluştuğumuzda ona karşı koyabileceğimi sanmıyorum. bu yüzden kararımı verip adım atmak istiyorum. çünkü ben onu hayatımda daha fazla istiyorum. sadece cinsel çekim değil benim için. hayatımda olmasını istediğim biri. ama o ne düşünüyor bilemiyorum. yanlış anlamayın sevişeyim mi diye sormuyorum tabi ki. elbette bu benim kararım. ama daha önce hiçbir ilişkim böyle başlamamıştı. bu şekilde bir ilişki başlar mı onu da bilmiyorum. sevişmenin getireceği avantajları ve dezavantajları kestiremiyorum. çok ikilemde kaldım. benzeri olaylar yaşayan süslülerin tavsiyelerini alırsam karar vermem kolaylaşır umarım. bir de lütfen ahlaki değerleri farklı olan ve bunu belirtmeye gelecek arkadaşlar hiç zahmet edip yazmasın :)

1. yine de baştan kartları açık olmakta fayda var. yani ona karşı olan hislerinizi ve düşüncelerinizi sade bir şekilde söyleyebilirsiniz. 10 düşünüyorsanız yine de maksimum 2 söyleyin, erkeklerin götü kalkmaya çok müsait.

5 ocak 2018 00:05

2. Tamam böyle ilişki başlatan da var ama hala çook geri bir zihniyet var. O da kaçanın kovalanması. Erkek cinsiyeti bunu baya bir seviyor. Benim modern görünümlü tanıdığım erkekler bile bu kadar da kolay olmamalıydı kafasına girebiliyor.

Diğer taraftan bakarsak sevişmeden bir süre vakit geçirmek aradaki bağı oluşturuyor bağlar oluştuğunda sevişince de pek bi tatlı oluyor yahu :)))) ama siz bi sorun bence aklında ne varmış. Sadece seks ise yatıp geçin aklınızda kalmaz bari.

5 ocak 2018 00:16

3. ufaktan anonimin dedigi gibi ona karsi düsüncenizi belli edin bence, hatta biraz zarflayın size yaklaşımını kestirmiş olursunuz. zaten konuştuğunuz kadarıyla kafanızda illa ki bir fikir vardır onun düşüncesi hakkında. sorunuza gelecek olursam benim şuan devam eden bir ilişkim var o öyle başladı mesela ve ben emindim flört veya ilişki başlayacağına. dezavantaj doğru kelimemi bilmiyorum ama en kötü ihtimal adam size karşı sadece seks odaklı yaklaşıyorsa bunu anlamış olursunuz, duygusal bir şey beklemezsiniz.

5 ocak 2018 00:26