flörtleşmek hoşuma gitmiyor galiba ya yapmacık ve anlamsız geliyor denen şeyler? ?

aslında beğendiğim birisinden geliyor yani ben de hoşlanıyorum ama mesajla vık vık flörtleşme ve özellikle iltifat alıp etme hiç gerçekçi gelmiyo. zaten uzak mesafeyiz ve 3-7 güne bir(değişiyor) iletişime geçiyoruz anca. bundan mı hevessizliğim bilmiyorum zaten olmayacak diye mi içim kıpırdanmıyor yoksa içim mi ölmüş direkt

1. bu arada hiç alışkın olduğum bi durum değil ben genelde birinin peşinden koşarım hiç flörtümsü bir şeye geçememiştim yaş 21

7 eylül 2021 12:50

2. iltifatlar bana da gerçekçi gelmiyor çoğunu başka kızlara da söylemiştir, daha tanışmanın başları diye yapmacık bir hoşluk yapmaya çalışıyor gibi düşünüyorum. buna çare yok ya ayak uyduracaksın ya da hoşlanmıyorum/utanıyorum bu kadar iltifattan falan diyip önünü keseceksin

7 eylül 2021 12:51

3. Birinin peşinden de koşma, bırak yazsınlar zaten yazıyorlar yazmak isteyince

7 eylül 2021 12:51

4. İnsanların konuşacak bir şey bulamadığı için miy miy flörtleştiğini düşünüyorum. Bir kere iki kere iltifat edersin de insanlar düzgün bir diyalog kuramayinca, paylaşacak bir konu bulamayınca fiziksel, kişisel iltifattan başka söylenecek söz bulamıyor taraflar öyle miymiy devam ediyor, bence.

7 eylül 2021 12:55

5. a2 dediğiniz gibi yapıcam sonunda galiba. koşmuyorum artık kimsenin peşinden en son lisede böyleydim işte sonrasında karşıma çıkan kişi de böyle oldu kendi çabalıyor.

(yazar: asya) haklısınız. bizim ortak konuşacak şeylermiz de var ama oranlayınca fiziksel özelliklerden vs flörtleşme daha büyük oranda kalıyor yani bilemiyorum akışına bırakacağım ya

7 eylül 2021 13:01

6. Yapmacik flortlesmelerden daha kotusu var: Yapmacik sekilde flortlesen ve bundan mutlu olan iki mali izlemek.

Sizin durumunuz da soyle, cok da yukselmemissiniz ve imkansiz buluyorsunuz. Motivasyonunuz yok, her sey batiyor. Siradaki adaylara gecin.

7 eylül 2021 15:12