flörtle ilk kez telefonda konuşmak?

selam süslüler. 19 yaşındayım. pek gönül işlerine yakın değilimdir. aşk meşk pek inanmıyordum böyle şeylere. ama bir süredir birisiyle konuşuyorum. normalde herkesle anlaşamam ama bilmiyorum bu istisna galiba. daha önce flörtlerim oldu ama sevgili olmak istemediğim için saldım onları. neyse işte ama bu biraz farklı anlayacağınız. sorun şu ki ilk telefon konuşmasında ne yapacağım. yarın akşam beni arayabilir. 2 tane abim var biraz geriliyorum yakalanırım diye :d bir de ben bu çocuktan gerçekten hoşlanıyorum yani telefonda saçma salak konuşurum diye ödüm kopuyo :d ilişkilerini ailesinden saklayan süslüler yardımcı olabilir mi acaba nerede, nasıl telefonda gizlice konuşuyorsunuz? taktik falan var mı? yorumlarınızı bekliyorum

1. Bence internetten tanıştığınız birine bu kadar his beslemeyin. Ve bir iki konuşmanın üstüne buluşup bir kahve için. Gereksiz sohbetlere girmenin gereği yok yoksa çok üzülürsünüz.

11 temmuz 2018 23:27

2. yorumunuz için teşekkürler. çok haklısınız ama çok bir şeyler hissetmiyorum aslında, sadece yeni birisiyle tanışmanın heyecanından kaynaklanıyor. ayrıca farklı şehirlerdeyiz

12 temmuz 2018 00:05

3. Abinler evde değilken konuş bence. Onlar varken rahatça konuşamayacaksın belli ki. İyi bir izlenim bırakmaz. Çok uzun cümleler kurma. Net cevaplar ver. Gereksiz yerlere hiiiç girme. Rahat ol. Hislerinin bu kadar yoğun olduğunu ona hissettirme. Bir arkadaşınla konuşurmuş gibi düşün. Haydi hayırlısı.

12 temmuz 2018 02:58

4. çok teşekkür ederim dikkat edicem dediklerinize :)

12 temmuz 2018 09:28

5. tamam süslü öyle yapıcam :)

13 temmuz 2018 12:05