göz altına madecassol sürülür mü?

biliyorum saçma bir soru ama madecassol veya onun gibi cilt yenileme özelliği olan ve göz çevresine sürebileceğim tabiri caizse "mucize" krem var mı?

1. Göz altları için en büyük mucize her gün belli miktarda su içmek en azından bende öyle. Mucize için sadece dıştan kremle müdahale genelde yeterli gelmiyor

31 ağustos 2017 16:36

2. Madecassoldq kortizon varmış şakın sürmeyin. Hiçbir kremi sürmeyin bana kalırsa göz altınıza. Kortizon deri inceltilirdir. Hadi o olmadı diyelim komedon oluşturabilir sürdüğünüz kremler. Bol bol su için çinko, b12, Demir gibi kan değerlerinizi kontrol ettirin ona göre bir tedaviye başlayın

31 ağustos 2017 16:45

3. Deri inceltici***

31 ağustos 2017 16:46

4. içeriğinde kortizon diye bir şey yazmıyor. nereden öğrendiniz kortizon olduğunu?

31 ağustos 2017 17:20

5. Bilgisine güvendiğim eczaneci arkadaşım söyledi. Miktarını bilmiyorum

31 ağustos 2017 17:23

6. Madecassolü ince deriye ya da sarkma ihtinali olan yerlere sürmemeniz gerektiği prospektüsünde yazıyor.

31 ağustos 2017 18:08

7. madecassol'de kortizon var diyen eczacı bence mesleği bıraksın......

31 ağustos 2017 23:02

8. (yazar: karmacilt) +1. kremde kortizon olacak ve prospektüste asla belirtilmeyecek? kortizon varsa belirtilmesi lazım, gizlenecek bir madde değil çünkü. eczaneci dediğiniz belki de eczacı kalfasıdır, onlar pek içerikten anlamaz

1 eylül 2017 01:22

9. Niye küçümsüyorsunuz eczane kalfası diye

1 eylül 2017 10:10

10. küçümsemiyorum, onlar eczacılar kadar farmakoloji, farmasötik kimya vb. bilgiye sahip değiller. içeriklere ve etkileşimlere o kadar hakim değiller.

2 eylül 2017 03:22