günlük pedi nasıl kullanıyorsunuz leş gibi kokuyor?

kızlar bu aralar biraz fazla akıntım oldu. ilk defa günlük ped kullandım. ama o kadar kötü kokuttu ki kendimden iğrendim. ter ve akıntı birbirine karıştı. ben orkid markasının pedini kullandım. siz bu pedi her gün nasıl kullanıyorsunuz? koku yapmıyor mu? akıntı için iyi bir seçenek ama çok havasız bırakıyor sanki. islak bir iç çamaşırı da çok rahatsız edici. bütün pedler böyle kokutuyor mu?

1. Bacım sana kötü bir haberim var, havayla temas edene kadar aslında tüm vajinal akıntılar kokusuzdur, regl kanı akıntı vb gibi. O yüzden pedi sık değiştirmeni ve mümkünse pamuklu olanları tercih etmeni önerir sağlıklı günler dilerim.

18 ocak 2021 08:09

2. Ben de 1 kere kullanmıştım 1-2 saate burnuma gelecek kadar koku yapmıştı haklısın

18 ocak 2021 08:21

3. evet sırf kokusu yüzünden bıraktım ben de kullanmayı. hele 3 4 saat değiştirmeyi unuttuysam kokuyu alabiliyodum otururken yani.

18 ocak 2021 08:49

4. arkadaşlar, her tuvalete gittiğinizde değiştirmeniz gereken bir şey günlük ped.

çok incelerinden hiçbir randıman alamıyorum kendi adıma. ama orkid'in kalın pamukluları epey emici ve rahat. koku da yapmadı bende hiç. kokudan rahatsız olan kokulu pedleri de tercih edebilir bu arada.

18 ocak 2021 09:51

5. Akintiniz kokuyorsa boku hemen pede atmayin belki de mantar oldunuz demeye geldim

18 ocak 2021 10:04

6. günde 2-3 kez değiştiriyorum, hiç böyle bir sorun yaşamadım. günlük ped kullanmadığımda da koku sorunum olmuyor zaten ıslaklık hissi için kullanıyorum ama kokuda bu kadar aşırı bir fark yaratması çok normal gelmedi

18 ocak 2021 10:18

7. Normalde iç çamaşırımda beni rahatsız edecek şekilde akıntı olmuyor. Pedin yanında hediye olunca denemek için kullandım 2 saatte kapalı kalınca kokuyu hissettim yani zaten kendi kokusu da var günlük pedin. Pamuklu külotta hava alıyo en azından. Her tuvalete gittiğinizde değiştiriyosunuz da saat başı tuvalete mi gidiyosunuz canım. Sizde kokmuyosa kullanın baya pratik bişey.

18 ocak 2021 11:14

8. Ben ped yerine pamuklu bez kullanıyorum süslğ. Öneririm. Uzmanlar da bunu öneriyorlar.

18 ocak 2021 22:15