güvenlik soruşturması otel kaydı?

süslüler günaydın. ben eylül ayında atanacak bir öğretmen adayıyım. normalde öğretmenlikte sadece arşiv araştırması vardı. şimdi güvenlik soruşturması da olabilirmiş. sevgilimle otel kaydım var bu atanmama engel olur mu. gerçekten bütün gece uyuyamadım korkudan lütfen bilen birileri varsa fikrini esirgemesin çok tedirginim

1. Bunu bir çok kez cevapladım tekrar cevaplayayım. Üstdüzey bir bürokrat ya da mit personeli falan olmayacaksanız kimse sizin otelinizi alkolünüzü soruşturmaz. Terörle bağlantınız var mı, yürüyüş eylem Yasal olmayan etkinliğe katıldınız mı? Vs bunlarla ilgilenir.

28 mart 2021 11:13

2. Merhaba süslü kardeşim bu soru belirli zaman zarfında hep açılıyor bende öğretmenim etrafımda çok arkadaşım var böyle bir sebeple kimsenin soruşturmasında sıkıntı çıkmadı yakın bir arkadaşım var sevgilisiyle tatile vs gitti yani bunda bir sıkıntı yok tedirgin olmana gerekte yok.

28 mart 2021 11:15

3. Hiçbir şey olmuyor boşu boşuna korkma rahat ol

28 mart 2021 11:17

4. Güvenlik soruşturmasından anladığınız kiminle seks yaptığınız mı?

28 mart 2021 11:20

5. süslü hayırlı olsun öncelikle :) rahat olun lütfen, hiçbir şey olmuyor.

28 mart 2021 11:20

6. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız içimi rahatlattınız. Anonim 4 en son 2,5 yıl önce otelde kaldım ve o dönem asla memuriyet düşünmüyordum. Düşünsem kalmazdım

28 mart 2021 11:27

7. Hakim savcı polis asker olmayacaksanız otel kaydının bir önemi yok.

28 mart 2021 12:24

8. Öğretmenim, öncesinde sevgilimle otelde kaldım. Bu atama öncesi saçma sapan şeyler insanın içine dert oluyor, sizi anlıyorum süslü. Ama yok hiç bir sıkıntı olmuyo merak etme :)

28 mart 2021 13:43

9. A10 evet en ufak şeyi bile dert ediyorum. Öğretmenlere Güvenlik soruşturması için Meclis’te oylama yapılacak diye bir haber gördüm dün. O yüzden korktum ekstra zorlaştırırlar mı diye

28 mart 2021 14:00

10. Ben de eylülde atanıcam her ay için otel kaydım var neredeyse. Tedirgin olmanızı anlıyorum ama bir şey çıkmaz. Çıkarsa da yazıklar olsun.

28 mart 2021 14:02