geç saatte çıkınca eve geldin mi diye sormayan erkek? bozulmam normal mi?

bu kişi sevgilim. dün biraz işlerim vardı eve geç döndüm. otobüste biraz havadan sudan mesajlaştık. gecenin devamında eve ulaşıp ulaşmadığımı sormamasını geçtim napıyosun vs hiçbir şey yazmadı. sabah da gayet normal günaydın yazmış. özellikle benim gibi büyükşehirde yaşayan toplu taşıma kullanan süslülere soruyorum, siz de bu meraksızlığa bozulur musunuz yoksa gayet normal bir durum mu? böyle bir erkek merak etmiyor/ değer vermiyor diyebilir miyiz?

1. Benimki ben istemesem bile geç saatte gelip eve bırakıyor arabayla ama eğer ben otobüsle döndüysem ve saat geç ise sormazsa evet bozulurum. Daha önce sormamazlık yaptı mı? Yoksa ilk defa mı oluyor? Eğer ilk defa ise unutmuştur belki bilemiyorum. Bence bu konuyu konuşun. Erkekler bizim gibi fazla derin düşünmüyor ne yazık ki.

8 haziran 2023 21:21

2. Onun davranışı normal yetişkin kendi basının çaresine bakabilecek biri olduğunuzu düşündüğü anlamına geliyor

8 haziran 2023 21:50

3. Ona geldiysem eğer ya da o gün berabersek dönerken mutlaka otobüse bindirir öyle gider mesela, genelde de sorardı süslü ama sanki bana karşı genel bi meraksızlığı var ve bu son zamanlarda gözüme batmaya başladı. Örneğin Şu an düzenli bir işte çalışmıyorum, haftasonu kısa süreli bir yerde çalışacaktım daha önce de aramızda hiç konusu geçmedi. cumartesi müsait misin diye sordu işe gidicem dedim ha tamam diyip geçti ne işi vs hiçbir şey sormadı. Bana bu kadarı normal gelmiyor bilmiyorum.

8 haziran 2023 22:25

4. Başının çaresine bakamamakla ne alakası var? Gelsin beni alıp kendi elleriyle bıraksın demedim. Siz sevdiklerinizi kendi başının çaresine bakamayan, aşırı savunmasız durumda olmadıkça merak etmiyorsunuz sanırım. Alakasız ve saçma buldum cevabınızı a2

8 haziran 2023 22:38

5. Kesinlikle bozulurum. Bunca olayin yasandigi bi ulkede gec saatte kiz arkadasimin basina bisey gelmis mi gelmemis mi nasil merak etmem?

8 haziran 2023 23:18

6. Ayrica biseyin -normal- olup olmamasina takilmayin, size nasil hissettirdigine bakin. Ilgisiz/meraksiz erkekle ben asla yapamam mesela, herkesin kriteri farkli.

8 haziran 2023 23:19

7. Hani bireydik hani çiçek babandı arkadaşlar bu ne tutarsızlık. Bu tarz bir ilişki istemezsin tamam ama kaç yaşında insanın evine gidebilme yeteneğini sorgulamamak anormal değil. Sizin asayişinizi manitanız mı sağlıyor? Onsuz hayatta kalamıyor musunuz? Durup durup normal insanları delirtiyorsunuz.

9 haziran 2023 00:12

8. kaç aylık ilişki süslü? biraz soğuk yapmış size. işinizi falan da sormamış cumartesi günü.

9 haziran 2023 02:43

9. yakin kiz arkadasim beni arabasiyla eve biraktiginda bile haber ver der ben ona eve gelince haber ver derim insanlar biribirini merak eder yani hele sevgilimse ben cok sogurdum

9 haziran 2023 06:56

10. 8 aydır görüşüyoruz 2 aydır da sevgili gibiyiz. Çarşamba gecesinden beri bana ulaşamıyor ama bu zamana kadar bir kere bile aramadı İyi misin yazıp geçmiş sadece. Beni merak etmediğine artık emin oldum belli ki hiç yazmasam da hayatına öylece devam edecek. Ne diyebilirim ki çok üzgünüm... Pazartesi doğum günü vardı bir de güya pazar gününden sürpriz yapacaktım. Yarın buluşmak istediğimi söyleyip direkt bitireceğim.

9 haziran 2023 12:11