geniz akıntısı sorunu :(( ..................................?

herkese merhaba. bir süredir devam eden geniz akıntısı sorunum var, sürekli yutmunmak zorunda kalıyorum ve boğazım acıyor. alerjik rinit de şu sıra tekrar kendini hissettiriyor. bu sorunlara bağlı olduğunu düşündüğüm şekilde ağız konusu sorunu da yaşıyorum son bir haftadır. bugün gittiğim doktor ilaç yazmadı. alerjik rinit bunu yapabilir dedi, resmen ilgilenmedi. buradan da okudum, daha önce sorularda sorulmuş, ama emin olamadım ne yapmam gerektiği konusunda... bu sorunu yaşayan ve çözüm olarak denediğiniz, işe yarayan önerilerinize varsa paylaşmanızı rica ederim. çok teşekkürler şimdiden.

1. anonim1, teşekkür ederim öneriniz için göğüs hastalıklarına da gittim. alerji hapı ve burun spreyi verdi ancak sorunum devam ediyor. açıkcası pek ilgilenmiyor ya da ilgilenemiyorlar.

3 mayıs 2019 13:37

2. zirzop, çok teşekkür ederim öneriniz için. günlük su tüketimin iki buçuk litre bazen de üzerinde. burun spreyi ve hap verildi ama belki doğru ilaçlar değil. çok teşekkür ederim tekrar.

3 mayıs 2019 13:38

3. anonim1, sanırım dediğiniz gibi bir başka doktora gideceğim. çok sıkıntılı bir durum gerçekten... önerileriniz için çok teşekkür ederim yeniden.

3 mayıs 2019 13:57

4. Tam bir aydır geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Gündüz burnum akıyor, geceyse öksürmekten uyuyamıyorum. Gündüz sıfır öksürük ama. Antibiyotik içmekten bıktım artık ama bana da antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Yutkunmaktan mıdır nedir boğazım acıyor artık :( umarım en kısa sürede geçer sizin de süslü..

3 mayıs 2019 14:12

5. sinüs yıkamayı denediniz mi? sinus rinse ismiyle set olarak satılıyor.

3 mayıs 2019 14:19

6. anonim3, çok çok iyi anlıyorum durumunuzu, umarım en kısa zamanda bu sağlık sorunlarını atlatırız. ben de bir süre antibiyotik kullandım ve çok rahatsız oluyorum bu durumdan... iyi gelen bir şeyler bulursam mutlaka yazarım burada da...

3 mayıs 2019 14:45

7. karmacilt, çok teşekkür ederim öneriniz için.

sinüs yıkamayı ilk kez duyuyorum. sinus rinse'ı araştıracağım. umarım işe yarar. sevgiler. not: bu arada soru-cevap'ta sorduğum sorularda, sizden genelde yanıt geliyor, ayrıca teşekkür etmek istedim, sağ olun var olun...

3 mayıs 2019 14:47

8. Ben sinüs rinse kullanıyorum düzenli olarak. Anlık olarak inanılmaz rahatlatıyor.

3 mayıs 2019 15:46

9. aynı sorunu yaşıyorum ama alerjik bu deyip gönderilemez, hayat kalitesini mahveden bir şey bu. bana duact verdi.

3 mayıs 2019 15:50

10. rica ederim :) burnunuz tıkalıyken kullanmamaya dikkat edin, kulağınıza zarar verebilir o şekilde. bir de musluk suyu kullanmayın.

3 mayıs 2019 15:53