gittiğim doktora aşık oldum… instadan eklesem ayıp mı olur ?

1. niye öyle dedin süslü yaa :(

1 ekim 2021 23:40

2. Beni hastalarım eklediğinde tedirgin oluyorum açıkçası çalıştığım yeri bildiğinden. Rahatsız etmek istese gelip huzursuz edebilir diye düşünüyorum. Biraz paronayaklık gibi gelebilir ama insanlar aşırı tuhaf hale geldiler sapıklar mı belli değil. Erkek tarafı da böyle düşünür mü bilmiyorum, biraz rahatsız edici gibi.

1 ekim 2021 23:43

3. şöyle bi durum var süslüler, ben bir ilçede diş okuyorum gittiğim doktor da pratisyendi gençti yani. tıpçılarla da aram iyiydi ortak takipçimiz falan var. öyle yani

1 ekim 2021 23:45

4. Ben de aynı şekilde hastalarımın eklemesini istemiyorum. Doktor hanım siz de mesleğe başlayınca ekleyenlerden rahatsız olacaksınızdır empati yapın. Doktor bey hastalarıyla o tarz bi ilişki içine giriyosa zaten laçkadır ve o sizi bulur😂

2 ekim 2021 00:10

5. :(( doğru söylüyorsunuz a4, kendi açımdan düşünmemiştim ://

2 ekim 2021 00:23

6. ya salak mısınız doktor kadın eklemesini istemez de doktor erkek ister tabi ki. kendinizle niye bir tutuyorsunuz?

hele bir de doktor erkek omg uçana kaçana yazıyorlar bunlar.

2 ekim 2021 04:23

7. Etik olarak doğru değil. Siz de dis doktoru olacakmıssınız; sizin icin de dogru olmaz. Ha bazen bazi doktorların veya dis doktorlarinin hesaplari acik ve aktif kullanilan/ reklam amacli da kullanilan sayfalar oluyor, o sekilde takip edilebilir tabi ki.

2 ekim 2021 07:52

8. Bu olaya illa doktor-hasta olarak bakmaya gerek yok. Telefona/ sosyal medyaya/ isme ulaşılan her bir is icin dusunulebilir. Atıyorum telefoncu, kasiyer, avukat vs vs.. karsi tarafin da iliskisi olabilir, rahatsiz olabilir. Bir insanin ismine veya telefonu gibi kisisel bir bilgiye is dolayisiyla sahip olup, kendi kisisel cikarlarimiz icin kullanmak etik gelmiyor bana.

2 ekim 2021 07:54

9. ne biliyim süslüler ırz düşmanı sapık falan değilim neticede dmsmsms kilitli hesap istemezse reddeder takibi diye düşündüm.

2 ekim 2021 11:02

10. Bence ekle süslü ya ne olacak. Kendi açımdan düşününce ben rahatsız olurum iş yerime gelen biri beni bulup eklese. Ama biz kadın kafasıyla düşünüyoruz. Bence erkekler rahatsız olmaz. Rahatsız olacakları bir yaşantıları, travmaları olmamıştır. Çok da empati yapamıyorum bu konuda onlarla. Ortak noktalarınız da varmış. Garip olmaz.

2 ekim 2021 11:06