givenchy dahlia noir edp ve guerlain insolence edt üretimden mi kalktı?

süslüler ben ne zaman sephora'ya girsem bu parfümlerin olmadığını yanıtını alıyorum, en son sephora görevlisi ise bu parfümlerin üretimden kalktığını söyledi. kalktı mı gerçekten? googleda filan baktım ama hiç kalktığına dair bir şey bulamadım.

1. Insolence edt üretimden kalkmadı, sadece türkiye'ye getirmiyorlar, yalnızca edp'si geliyor. Benim bayıldığım bir parfüm ve bitince mecburen yurtdışından alacağım. Dahlia noir'den emin değilim.

27 aralık 2018 21:51

2. süslü ben daha önce bunları kullanmadım ama denedim, ikisini de beğenmiştim ama önceliğim sürekli kullandığım parfüm olunca bunları bir türlü alıp kullanmak nasip olmadı. tam almaya niyetlendim, piyasada yoklar :D

27 aralık 2018 21:53

3. Ben de insolence edt'yi geç bulup erken kaybettim. Elimde çok parfüm olduğu için almayı uzınca bir süre ertelemiştim ben de. Sonra sürekli kullandığım parfümlerden biri haline geldi ; ama ne hikmetse firma edp'yi getirip edt'yi getirmeme kararı aldı, edp ile de ben hiç anlaşamadım.

Dahlia noir de takip listemdeydi. Sephoralarda yaklaşık iki senedir görmüyorum, yerine dahlia divin'in geldiğini söylemişlerdi, ne kadar doğru bilemeyeceğim. Neyse ki debenhams kapanmadan önce orada buldum ve denedim; ama çok karakterli gelmemişti bana. Tabii ben bir fıs bileğime sıkmıştım. Belki 3-4 fıs sıkıp biraz bekleyince daha farklı bir kokuya dönüşüyor olabilir.

27 aralık 2018 22:03

4. süslü evet dahlia noir çok karakterli bir koku değildi, kurumuş katı sabun kokusu ile bebek pudrası karışımlı bir kokuydu. bu parfümü sıktığınızda kimseyi rahatsız etmez ama kokunuz ne diye de soran olmaz, parfüm parfüm kokmuyordu.

27 aralık 2018 22:13

5. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Onun yerine chloe love'ı tercih ederim.

Aslında guerlain meteroites insolence edt'ye çok güzel bir alternatif olabilirdi; fakat kalıcılığı 5 dk. O kadar üzüldüm ki öyle olduğunu görünce.

27 aralık 2018 22:32

6. evet süslü normalde zaten chloe'nin parfümlerini kullanıyorum :)

27 aralık 2018 23:35