gua sha gerçekten işe yarıyor mu?

ilk popüler olduğu zamandan bu zamana pek ilgimi çeken bir muhabbet değildi. ancak 2 haftadır falan suratım aşırı şiş ve yanaklarım sarkık gelmeye başladı ve nedense aklım bu masaja çekildi. başlamak istiyorum ama gerçekten işe yarıyor mu? faydasını gördünüz mü?

1. Yaptığım zamanlarda işe yarıyor ama kalıcı bir etkisi yok bence, öyle 1 sene boyunca hergün düzenli yapmadım ama yaptığım gün ve ertesi günü etkisi devam ediyor, yüzüm daha az sarkık, yuksrı doğru duruyor ve ödemi azaltıyor

13 ocak 2023 17:18

2. bence de masajdan çok farklı değildir etkisi. her ikisi de bir canlılık toparlanma sağlıyor gibi. ben yuvarlanan iki taraflı taş, bir de yassı sabit tek bir taştan aldın. konu dışı ama elle de, taşla da masaj yaparken yalnız kesinlikle bastırmayın demek istedim. göz çevremiz makyaj yaparken çekiştirmemizden bile etkileniyor. taşı serin serin yüzümde göz çevremde baskı uygulamadan yuvarlayınca çok iyi bir his oluyor. o iyi serin his için bile almanızı tavsiye ederim aslında bütçenize uygunsa. bir de sabahları maydonoz çayı içmek vücuttaki şişliğe genel olarak iyi geliyor, asit hassasiyetiniz yoksa biraz limon da sıkabilirsiniz

13 ocak 2023 17:49

3. Ben bir yildir duzenli yapiyorum hicbir etkisini gormedim sirf hosuma gittigi icin devam ediyorum

14 ocak 2023 09:12