h&m, zara, bershka, pullandbear, stradivarius,mango markalarından en çok hangisini beğeniyorsunuz özellikle kalite açısından sıralar misini?

1. 1) zara - mango

3-h&m

4-pull&bear

5-stradivarius

6-bershka

şunu belirtmem gerekir ki sıralamayı yaparken tarzlarından ayrı tutamadım. ayrıca ben kumaş içeriği okuyan biri olduğum için özellikle ürün alırken dikkat ederim. ama objektif olsaydım mango 1.sırada olurdu. neyse, h&m dandik görünsede çok güzel kumaşlara sahip ürünler edinebiliyorum. pull&bearın eşofman takımları, pamuklu ürünleri çok dayanıklı. stradi pamuklu gömlekleri eh işte ama artık biraz demode. bershka üst ürünleri naylon naylon çok kalitesi, bir tek pnt. güzel olabiliyor.

10 mayıs 2022 17:59

H&m

Stradi

Pull &bear

Bershka

Yıllardır bu markalardan giyiniyorum, indirim dönemlerini takip ederdim hep. Artık alamıyorum istediğim kadar ama her aldığım da çok iyi çıktı. Hiç çöp olan ürünü olmadı bende. 2016 da arkadaşımın düğünü için aldığım zara elbiseyi bu yıl hala giyebiliyorum. Yepyeni duruyor.

Tişörtü kotu da zaten 7 yıl giymenin mümkün olduğunu sanmıyorum, en cok yıkanan kullanılan şeyler onlar

10 mayıs 2022 20:16

5. Zara çok kötü mango en iyileri bence

11 mayıs 2022 01:32

6. hepsi arasında mangodan başka yerden bir şey almıyorum artık. h&m de güzel ama mango daha kaliteli geliyor tasarım açısından. zara benim tarzıma uymuyor, bershkada baby girl olmadan bir şey bulabilmek çok zor, pull and beardan aldığım hiçbir şeyden memnun kalmadım pantolonu yırtıldı montun dikişleri söküldü vs. stradivarius da bana pek hitap etmiyor kumaşlarını kalitesiz buluyorum. mango outlet candır neler aldım oradan asdhsjfnxng sezon indirimlerinde de güzel zamansız parçalar bulabiliyorum

11 mayıs 2022 11:25

7. Mango güzel ve h&m iyi fiyat performans olarak. Diğerleri gereksiz pahalanıyor.

11 mayıs 2022 14:10