hamilelik belirtisi olarak meme hassasiyeti yaşayan var mıydı susluler, nasıl belirtiler vardi tam olarak?

memelerim adet öncesinde hiç bu kadar hassaslasmamisti herhangi bir şey değse degmese canım çok yanıyor, sütyen taksam da takmasam da ikisi de aşırı hassaslasti.uyurken sağa sola dönmek çok canımı yakıyor.bunlar daha önce adet dönemimde yaşadığım şeyler değil.adetim de bir gün gecikti ama nasıl desem kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor arada.yani o ağrı baslayinca diyorum ki adet olacağım galiba, sonra geçiyor bir süre hiç yok.ama yaklaşık 10 gündür bu hassasiyet var memelerimde. test için bekleyeyim mi bir kaç gün daha, yoksa adet ağrısı mıdır tüm bunlar deneyimli susluler bakabilir misiniz?

1. evet, hamilelik belirtileri arasında var araştırdığım kadarıyla ama adet dönemi öncesinde de yaşayanlar var. benim de nadiren göğüslerim bir hassaslaşıyor adet dönemi öncesinde özellikle de gecikmişse hiçbi şey yoksa bile acıyor. yani ikisi de olabilir.

6 mayıs 2021 12:58

2. benim de hamile arkadaşlarımdan duyduğum bir şeydi meme hassasiyeti ama her pms döneminde bende de oluyor süslü, reglden bi bir hafta 10 gün önce başlıyor ve 2. gününe kadar falan devam ediyor sonra geçiyor. sendeki gibi can yakacak derecede olmuyor ama bilemiyorum herkesin vücudu farklı sonuçta. adet dönemin de gelmiş, ondan olabilir bence.

6 mayıs 2021 13:02

3. Benim öncesinde değil fakat reglim geciktiğinde ağrırdı üstteki süslünün dediği gibi. Hamilelik belirtisi olarak da meme hassasiyeti yaşadım ve regl ikenki hassasiyetin 5 katı falandı diyebilirim. Belki hissettiğin ağrının şiddetiyle bir fikir edinebilirsin. Ama hamilelikte başka belirtiler de yanında oluyor genelde

6 mayıs 2021 13:05

4. Susluler çok teşekkür ederim benim hiç böyle şiddetli hassasiyetim olmadı.aglayacak oluyorum gün icinde o kadar aciyor ki. Kasık ağrısı mesela ara ara geliyor sonra olmuyor uzun süre diyorum ki tamam şimdi adet oluyorum, o da olmuyor.ama 10 günden beri meme hassasiyetim devam ediyor artmış bir şekilde.sadece sıcak suyla duş alırken azalıyor.hemen test yapmak istemiyorum değilimdir diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. Şu an 1 gün geçmiş durumda adetim.normalde düzenlidir. Kaç gün daha gecikirse test yapayım susluler?

6 mayıs 2021 13:13

5. Suslum bence yuksek ihtimalle gebesiniz :)) şu an test yaparsaniz sonuç alabilirsiniz.

6 mayıs 2021 13:21

6. Merhaba. Prolaktin hormonunuz yüksek olabilir. Hamilelik şüpheniz yoksa jinekolojiye gidip tahlil yaptırabilirsiniz. Antidepresan gibi ilaçlar ya da hormon bozuklukları sebep olabiliyor.

6 mayıs 2021 13:30

7. benim son üç dört regldir bu şekilde meme ağrım oluyor. kasık ağrınız oluyorsa regl olacaksınızdır muhtemelen

6 mayıs 2021 13:37

8. kasık ağrısı + meme hassasiyeti çok büyük ihtimalle sizin için gebelik belirtisi olabilir normalde meme hassasiyeti yok dediğinizden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum. bende normalde de her ikisi mevcuttu ama hamile kaldığımda meme hassasiyeti ekstra ekstra olmuştu el değemiyordum. kasık ağrısı zaten çoktu adet görüyorum görücem sanmıştım. ve bende lekelenme vardı pembe pembe adetini 7-8 gün geçince test yaparsan net sonuç alırsın diye düşünüyorum.

6 mayıs 2021 14:36

9. beline beline vuran ağrın da var mı süslü? Benim söylediğine ek olarak ciddi bel ağrım vardı.

7 mayıs 2021 00:50

10. Susluler erken gebelik testi yaptım daha önce tek çizgi vardı şu an silik ikinci çizgi var atsam bakabilir misiniz umutlanmayayim bir de erken gebelik testlerinde sabah idrarda daha çok mu belli olur?

7 mayıs 2021 01:36