hangi cinsiyette kaç çocuğun olacak yüzük falı doğru çıkan var mı?

daha ortada hamilelik falan yokken deneyip aaa doğruymuş diyen?

1. Ablam ve yengem hamile kalmadan önce yapmışlardı çıkmıştı

1 ekim 2020 14:10

2. sence böyle bir şey olabilir mi?????????????????????????

1 ekim 2020 14:20

3. Çok tuhaf biz tüm aile yaptık. babaannemin 6 doğumu var cinsiyetleri sırayla doğruydu. Bana da 3 dedi. Kız erkek kız şeklinde. Ölenleri veya kurtajlari da sayan bir falmış. Ben daha evli bile değilim bu kadar çocuk bu yastan sonra neyime bilmiyom

1 ekim 2020 14:26

4. 2 kardeşiz ne zaman anneme yapsam 3 çıkıyordu sordum benden önce kürtajı varmış. yaşananlar hep çıkıyor ama gerisi değişken. eski sevgilimle birlikteyken evlenme yaşı ve bebek onla aynı çıkardı. şimdi denedim su anki sevgilimle aynı çıkıyor. garip.

1 ekim 2020 14:31

5. Nasıl bakılıyor bu yüzük falından çocuk

Ben Evlenme yaşı bakılıyor diye biliyordum biri anlatabilirse deneyeyim

1 ekim 2020 14:41

6. Yaptım yüzük daireler çizerek döndü? Hamile değilim bu arada hep daire şeklinde döndü en son yan yan bitti

1 ekim 2020 14:49

7. Parayla değil ya ne parası. Aileden biri baktı bize. O da anneannesinden öğrenmiş. Bir alyansı misina gibi ipe bağlıyorlar avucunun içini açıyorsun. O sarkıtıyor yüzüğü avucuna doğru. 2 tip dönüş şekli var ona göre kız erkek belli oluyor. Durdurup baştan bir daha deniyor sayı da öyle belli oluyor. 3ten sonra bir daha asla dönmedi mesela bende.

1 ekim 2020 14:51

8. Ya o fala göre ben 24 yaşında evlenecektim. 26 ımda çocuğum olacaktı sjjdjdjdkdk. Bilin bakalım kaç yaşındayım ve bekarım sjjdjdjdkd

1 ekim 2020 15:01

9. Aa çok merak ettim. Eğlenceli duruyor. Nasıl yapıldığını daha detaylı söylerseniz denerim. Mesela yüzüğün kime ait olduğu fark eder mi? Tam olarak nasıl yapılıyor?

1 ekim 2020 15:19

10. Ben saçıma taktım yüzüğü öyle yaptım