her şey dahil otel tavsiyesi (bodrum, antalya, marmaris)?

süslüler bu yaz erkek arkadaşımla tatile gideceğiz. her şey dahil otelde kalıyoruz hep, bütçemiz 10-18k 6 gece için. yemekleri güzel ve temiz otel arıyoruz, gidip memnun kaldığınız oteller var mıdır? google yorumlarında insanın kafası o kadar karışıyor ki 5 puan veren de çok, 1 puan veren de. şimdiden teşekkür ederim.

1. voyage, rixos, miracle

2 şubat 2022 18:13

2. club, eğlence seviyorsanız antalya daha canlı.

marmaris'te bence bu bütçede iyi otel yok.

ben kafa dinleyeyim, yemekler/hizmet iyi olsun, çocuk haykırışı duymayayım istiyorum. o nedenle son 5 senedir voyage bodrum'a gittim. geçen sene değişiklik olsun diye eşim voyage türkbükü'nden almış tatillerden birini, çocuk sesinden yıldım ve hizmet kalitesi de diğer voyage'a göre kötüydü, çok fark çıkarmasalardı voyage bodrum'a geçecektim. gerçi bu ve birkaç voyage daha 2022'de maxx royal olacak, artık ona da güç yetmez.

2 şubat 2022 21:24

3. Kempinsky

2 şubat 2022 22:57

4. Oha a5 kempinsky otelin geceliği baya pahalı değil miydi çok para Ödemiş olmalısınız

2 şubat 2022 22:58

5. A6 süslü 4 ödemiştik gecesine de ssin bütçesi kısıtlıymış yeni gördüm sorry

2 şubat 2022 22:59

6. Crystallere bakabilirsin dingindir.eğlence düşkünüyseniz orange county:d

3 şubat 2022 00:07

7. Süslüler çok teşekkür ederim ancak voyage, rixos, kaya gibi kaliteli zincirler 20k'dan başlıyor malesef. Eğlenceyle hiç işimiz yok açıkçası. yılda 1 hafta tatil yapabiliyoruz zaten, dinlenip güzel bir tatil geçirmek istiyoruz. Crystal otellerini görmüştüm süslü bütçemize uygun, hemen bir bakacağım. Çok teşekkür ederim yazan herkese :)

3 şubat 2022 01:40

8. Aska lara da çok güzel görünüyor süslü, çok teşekkür ederim

3 şubat 2022 01:49

9. ss benim dediğim miracle da 17 idi geçen ay 6 gece,  memnuniyet oranı çok fazlaydı özellikle yemekler:d o yüzden orayı seçtik biz. ona da bir bakın bence

3 şubat 2022 02:14

10. Bellis deluxe hotel. Balayımızı orada yaptık çok memnun kaldık. Yemekler harikaydı.

3 şubat 2022 03:07