hiç public sex veya aile bireyleri evdeyken böyle bi şey yapan var mı aranızda?

çok merak ettim süslüler vallahi hem muhabbet olur ne bileyim akfkdlsks

1. Erkek arkadaşımla ailesinin evinde kaldığımızda yapıyoruz hep heyecanlı oluyo, yan odada insanlar uyurken...

6 ocak 2021 21:09

2. Süslü ben de erkek arkadaşımın evinde yaptım ama kimse uyumuyodu ahahsjjs herkes baya ayaktaydı sohbet falan edip evin içinde dolanıyolardı. Erkek arkadaşımın odası banyonun yanında bir de millet gelip gidiyodu sürekli ama ne biliyim baya hoş ve heyecanlı :d

6 ocak 2021 21:17

3. Anonim 3 süslü YouTube da neden böyle bir videoya denk geldin ki ahahajsjs

Anonim 4 süslü ben baya heyecanlanıyorum yakalansak kimsesinin yüzüne bakamam herhalde ama gene de yapıyorum...

6 ocak 2021 23:05

4. Babam evdeyken uyuyorken 3 farkli kere 2ser posta yaptik :d o heyecanla bir farkli oluyor nedense hoşumuza gidiyor

6 ocak 2021 23:32

5. Anonim 5 gittiğim misafirlikler de yapmak istiyorum ben bir de bunu :((

6 ocak 2021 23:42

6. Hashdjdjdjxj bizim o da oldu 3 farkli arkadaşımızın evinde yapmistik

6 ocak 2021 23:43

7. erkek arkadaşımın evine gittiğimde annesi falan tam yan odadayken yaptık kaç kez. ablası varken de çok yaptık. annesi aşırı muhafazakar ve de saf bi kadındı, muhtemelen sadece el ele konuşup oturduğumuzu sanıyodu hahshahah

7 ocak 2021 10:07

8. Biride cıkıp bunlar nasıl cevaplar lan dememiş

7 ocak 2021 12:45

9. Aha sözlüğün am muhafizlari da gelmis

7 ocak 2021 19:28

10. Anonim 7 haklı. Bunun muhafazakarlıkla ilgisi yok. Bahsedilen profil öyle. Benim kız arkadaşıma da aynısı yapıldı. Eve davet etmişler. Sonra biz pikniğe mi ne gideceğiz siz x'le (oğlu) evde oturun demiş annesi. Aile komple muhafazakar. Arkadaşım da kendi kızı olsa asla bırakmaz öyle dedi ki evet bırakmaz. O x de izin vermez. Çocuk da abazaydı. Sonra arkadaşımdan ayrıldı. En son kapalı bir kızla sevgiliydi. Yani o kadınlar genç eğlensin evlenirken nasılsa bize göre biriyle evlenecek diyor.

8 ocak 2021 00:53