hiç yarabandı olarak kullanıldığınız bir ilişkiniz oldu mu? bittiğinde ne hissettiniz?

ya da sevgiliniz sizden ayrılıp eski sevgilisine döndü mü?

1. Ne zaman yara bandi olarak başlasam eskisinden çok daha anamı ağlattılar. Jdlskflls hic kimseye onermiyorum. Ayni şekilde sizi seven birine yok deyip deyip sonra sakın onunla olmayın onların aklındaki imajınız yerle bir ve his beslediğinizle kalırsınız süslü dostlarım

23 mayıs 2021 23:47

2. Evet ve beni o kadar seviyo gibiydi ki. Sevildigimden emin oldugum ilk iliskimdi gecen sene karantina baslarinda baslamisti. Benim de karanlik bi ruh halim vardi ve mesajlarina cogu zaman cevap vermeye bile halim yoktu resmen peşimden koştu. sevgilisinden ayrilali 1.5 sene olmuş da kiz geri donmek istemis ama bu istememis de falan.. bulusmalara ayaklarim gotume vurarak gidiyodum susluler oyle bi askti. Cunku cok sevildigimi saniyodum. Fotograflarimiz cok guzeldi cidden yakisiyoduk ben guzel bi kizim o da cok yakisikliydi. Arkadaslarim bile bu iliskinin evlilige gidebilcegini dusunduler. Ailesine benden bahsetmis cok sevinmisler arkadaslariyla tanistim 3 4 kisa bi sürede 2 yillik eski iliskimden daha cok sey yasadim. Bi anda anlamsizca uzaklasti bastan ses etmedim bazi ailevi saglik sorunlariyla ugrastiklari icin. Neyseki bana daha fazla aci cektirmedi ve ayrilmak istediini soyledi. Karantinada canı sıkılınca bana yazmış işte boyle olsun istememiş iliskiye hazir degilmiş. 3 4 aydı ama o kadar güzeldi ki iliskim bitince tam 10 ay nefes alamadim. Gozyasim hic durmadi. Belki geri doner dedim ama donmedi. Ben de yazmadim. 1 hafta sonra eski sevgilisiyle takipleşti. Kiz gozüme sokar gibi (sanki benim sucum varmiscasina) tweetler atmisti ne kadar mutlu olduklarini. Ama sonuc olarak o kizla da olmadi simdi kardesim dedigi baska bi kizla birlikte. Ama o kizla da mutlu olamaz cunku ahim cok buyuk

24 mayıs 2021 02:13

3. Off a 2 ne abartmissin 3-4 aylik iliskiyi ya. Ayrica bazen iliskiye hazir olmadigini insan gec anliyor. Illa 1.5 sene once ayrildigi eski sevgilisi icin seni yara bandi yaptigi anlamina gelmez. 3-4 ay icin 10 ay aci cekmek nasil bir drama queenliktir

24 mayıs 2021 02:35

4. Açıkcası troll diyenler olur diye asıl soruyu neden sorduğumu başlığa yazmadım. Gerçi yine laf eden olacaktır ama neyse..

ben şuan o barışılan eski sevgili durumundayım. Sevgilimle gerçekten çok iyiydik ama bir sebepten dolayı severek ayrıldık. Sonra o kafa karışıklığıyla o da gidip biriyle sevgili olmuş. Tabi 1-2 ay sürdü  sonra pişman olup bana döndü ve sorunları çözmek üzere barıştık. Ben de bu olayı barıştıktan sonra öğrendim ve başta pek sorun etmedim çünkü benim de konuştuklarım olmuştu. Ama şuan içten içe o kıza o kadar üzülüyorum ki. her gün kızın ne kadar üzüldüğü aklıma geliyor ve ahı tutar diye uykularım kaçıyor bir türlü mutlu olamıyorum. Tahmin edersiniz ki sevgilimin pek umrunda değil. Ben kızı stalkladıkça, paylaştığı hüzünlü şeyleri gördükçe kıza üzülmekten kendi ilişkimi yaşayamıyorum. Zaten bu durumu aşamayıp bi yerde ben ayrılıcam onu da biliyorum ama en azından yaşamış olan birilerinin hislerini merak ettim ben mi çok abartıyorum diye.

Orda benim yanımdaki adam yüzünden biri acı çekereken ben nasıl mutlu olabilirim ki?

Anonim 2 yazdıkların için çok sağol cidden ben hiç böyle bir durum yaşamadım ve böyle kısa süren bi ilişki insanı  bu kadar yıpratabilir mi diye düşünüp duruyorum..

kendimi kızın yerine koyuyorum ben olsam o kadar değersiz hissederdim ki.. ne yapacağımı da bilemiyorum şimdi adama git kızla barış mı diyim ne diyim yani böyle bir durumda suç tamamen sevgilimde ama çözümü de yok.

Keşke umursamaz ya da bahsettiğin kız gibi nispet yapabilecek karakterde biri olsaydım. Ama kızla değişik bir empati kurdum çok garip hissediyorum kendimi.

Dünya hassas insanlar için cehennemmiş gerçekten.

24 mayıs 2021 03:59

5. Amma abartmışsın diyen gerizekalı ilişkiyi abarttım çunku abartılacak bi ilişkiydi. Bak ne yazmışım 4 ayda yaşadığım şey 2 seneye sığardı. Biraz oku.

İlişkiye hazır değilsen bunu bilirsin ve ona göre de kimseyle flört etmezsin. Ben ilişkiye hazır olmayandım ve bunu belirtip uzak durdum. Oysa beni kazanmak için çabaladı. İnsanların duyguları sizin oyuncağınız mı? İlişkiye hazır değilim deyip direkt eski sevgilisine yazması zaten bi kere ofsayt

24 mayıs 2021 08:10

6. Bi insanın üzülme derecesi ne yaşadıklarına bağlıdır. Sevgilin kıza ümit verdiyse birlikte hayaller kurdularsa yanak yanağa fotoğraflar havada uçuşuyosa tüm çevresine bu kızı anlatıp tanıştırdıysa tabiki kız üzülür.

Zaten benim de üzülme sebebim çocuğun benden ayrılması değil eski kızın benden haberi olması ve sürekli nispet yapmasıydı

Bide böyle çok 💕💕🥰🥰🥰🌸🌸❤❤ bi ablamızdı. İlişkileri de bu yüzden sürmemiş olabilir. Sen o kızı stalklama boşver. Kendi ilişkine bak

24 mayıs 2021 08:15

7. Oldu. Ben tabii bilmiyordum o esnada. 8 ay gibi bir süre beraberdik. İlk başta sevgili olmayı istememiştim, o ısrar etmişti. Birlikte tatillere gittik, aynı evde yaşıyorduk neredeyse.

Bir gün arkadaşlarının evindeydik. Onun aracıyla gelmiştik. O çok sarhoş olmuştu araba sürecek halde değildi. Ben de taksiyle döneyim dedim sonra bir arkadaşı bana eşlik etmek istedi. Yolculuk esnasında bana dedi ki 'sen çok iyi bir kızsın, gençsin güzelsin. seni bir konuda uyarmak istiyorum ki x'in üniversiteden eski sevgilisine zaafı vardır, umarım yanlış anlamazsın'. O an düşündüm yani cidden sürekli kızdan bahsediyormuş aslında 'arkadaşım' diyerek. Biz tatildeyken bile işte arkadaşım vardı burayı çok severdi, işte bir arkadaşım şu filmi hiç beğenmezdi diye.

Ben de pek bir şey düşünmedim üstüne. Hatta garip buldum arkadaşı böyle söylediği için ama sevgilime bir şey söylemedim. stalkladım kızı buldum, bi baktım.

1-2 ay sonra bu bana yazmamaya başladı işi bahane ederek. yavaş yavaş ghostluyordu yani. Cevap veriyordu ama saatler sonra falan. Bir gün yine bana işten çıkınca sana yazayım dedi. Ben de yazma artık boşver :) dedim. O da yazmadı.

1 hafta sonra instagrama post atıyor beraber tatile gittiğimiz yer, yanında o kız. altına da üniversiteden arkadaşları yazmış hep. İçim çekildi.

Öyle aşkından ölüp bittiğim biri değildi ama ciddi ego zedelenmesi yaşadım. Göz göre göre kız ona dönene kadar benimle oyalanmış, kız döndüğü gibi de beni hemen postaladı. Başka biri sana tercih edilince cidden kendini çok kötü hissediyorsun. Bu yüzden adamı gözümde hep büyüttüm. Hala aklıma gelir yani neden diye düşünürüm. Neyim eksikti de olmadı? Yatakta mı kötüydüm? Güzel mi değildim? Bana ettiği iltifatlar yalan mıydı? Muhabbetim mi kötüydü? Hala hala hala özgüven eksikliği yaşıyorum. Şu an ki ilişkimde dahi benden daha iyisi selam çakınca sevgilim hemen uçacakmış gibi hissediyorum. sad story.

24 mayıs 2021 15:16