hiçkimseyle konuşmadan telefonun meşgul çalması imkansız değil mi?

dün gece erkek arkadaşımı arka arkaya 5 kere aradım hepsi meşgul çaldı kızlar. whatsapptan aradım bu arada. sonra keşke normalden arasaydın bazen böyle oluyor kimseyle konuşmuyordum telefon şarjdaydı uyuyordum dedi. ben aradıktan 10 dk sonra yazdı bu arada uyuyorsan 10 dk sonra tesadüfen nasıl uyandın ?

1. Bence cevabı biliyorsun süslücüm :(

2 ekim 2022 16:51

2. Aldatıyor hem de çok amatörce

2 ekim 2022 17:00

3. niye normalden aramadin? ben de bazen hicbir sey yapmiyorum ama sevgilim whatsapptan arayinca mesgul caliyormus arada. oluyor yani bu paranoyak cingenelere bakma sen. biraz daha gozlemle.

2 ekim 2022 17:09

4. süslü faturalı değilim yurtdışına çıkacağım yakın zamanda o yüzden paket yenilemedim. gidip annemden babamdan da aramak istemedim arkadaşıyla konuşuyor heralde dedim ama bu söylediği paniklemişte çok saçma bir yalan atmış gibi

2 ekim 2022 17:15

5. Inanmis gibi yap bulustugunuzda arama gecmisine bakarsin

2 ekim 2022 17:30

6. Rahatsız etme ye alınca telefonu direkt arayanları meşgule atıyor. Ben uyuyacağım zaman öyle yapıyorum hatta arayanlar bu kadar uzun kimle konuşuyorsun devamlı meşgulsün falan diyor

2 ekim 2022 17:30

7. Rahatsız etme modundadır telefonu. Çalmadan meşgule düşer.

2 ekim 2022 17:40

8. rahatsız etme modunda da meşgule atıyor ama

2 ekim 2022 17:58

9. benim telefonum çekmezken de whatsappta meşgul olduğumla aynı şekilde çaldığını söylemişti sevgilim.

2 ekim 2022 19:27

10. telefonun internet bağlantısı kesildiğinden öyle olmuş derdim ama whatsapp telefon kapalı olsa da çalıyor.

2 ekim 2022 21:54