iç göstermeyen, toparlayan tayt önerisi?

merhaba süslüler, dolabımda düzgün bir tayt yok. kurtarıcı bir iki tane olsun istiyorum. sizin alıp memnun kaldığınız iç göstermeyen, çok ince olmayan, bacakları toparlayan bir tayt var mı? bütçem 75 tl. şimdiden teşekkürler

1. Birazdan bir yazarin onerisiyle ten marka korseli tayt aldim, eger basariliysa buraya yazacagim fiyati 80 tl

7 şubat 2018 11:02

2. Birazdan dedigim kargo birazdan teslime gelecek ondan dolayi bekletecegim biraz hahaha

7 şubat 2018 11:03

3. Süslüler çok teşekkür ederim

1.anonim h&m'in hangi taytları peki? Genel olarak iyi demek istediniz sanırım. Mutlaka bakacağım :)

(yazar: Blondiecurlyfries) çok memnun olurum, bekliyorum yorumunuzu :)

7 şubat 2018 11:06

4. ben şundan aldım memnunum, http://www.adl.com.tr/tr/p/yandan-fermuarli-tayt-26872

7 şubat 2018 11:10

5. Kargom geldi ve muhtesem bir tayt sanki bastan asagi korse gibi, calzedonia taytlara tapardim ben ama turk markasi cok daha iyisini yapmis. Ben pijama.com.tr den aldim suan bayildim hic beklemiyodum

7 şubat 2018 11:17

6. Merhaba, yaklaşık 3 senedir Ten markasının korseli taytını kullanıyorum. Hem toparlaması hem de defalarca yıkanmasına rağmen en ufak bir sorun olmaması nedeniyle kesinlikle tavsiye ederim.

7 şubat 2018 11:24

7. (yazar: blondiecurlyfries) merhaba dün ben de merak etmiştim o taytı siz bedeninizle aynı beden mi aldınız acaba ben bi beden küçük almaya çalışıyorum genelde esnek oldukları için. bir de ne renk aldınız?

7 şubat 2018 13:01

8. ben siyah deri aldım, aksine aşırı sıkı olduğu için medium aldım. aldığım sitedeki yetkilide özellikle arayarak bedeninizden 1 beden büyük alın, müşteriler sorun yaşıyor sonra dedi. bugün de normalini aldım, yine paralel gittiğini söyledi yetkili ondan dolayı yine medium aldım.

7 şubat 2018 15:45

9. Süslüler hepinize çok teşekkür ederim. Dolap uygulamasından etiketli ve hiç kullanılmamış calzedonia tayt aldım. Umarım iyi çıkar. (yazar: Blondiecurlyfries) bahsettiğiniz tayt çok hoşuma gitti. Problem karın bölgemde değil alt bacağımda olduğu için biraz tereddüt ettim sadece. Siz de güle güle kullanın bu arada 😊

7 şubat 2018 19:47

10. Problem benimde ic bacak esasinda tayt komple korse, tesekkurler sizde gule gule kullanin

7 şubat 2018 19:59