içki sorularından geliyorum: haftada iki üç kere iki tabak patates kızartması yemek ve haftada 4-5 paket cips bitirmek ne kadar sağlıksız ?

günde bir şişe şarap içmek kadar sağlıksız değildir diye düşünüyorum

1. İkisini karşılaştırmanın ne manası var ki "oh iyi ki günde bir şişe şarap içmiyorum" diye mi avutacaksın kendini? Türkiye'de kadınların %40'ı obez, sen de o istatistikte sadece bir rakamsın, şimdi değilsen bile bu kadar yağlı yiyerek yakında olursun.

10 ocak 2022 01:31

2. Cips yine küçük paket falan diye düşünmek istiyorum ama Haftada 2 3 kere 2 tabak patates kızartması neden o kadar yağ? Bence şaraptan daha sağlıksız.

10 ocak 2022 01:33

3. Süslü direkt bel çevresi yağlanması baya sağlıksız yani

10 ocak 2022 01:35

4. Saydıklarını bir yılda anca yiyorum. Sen cevap ver bu soruya.

10 ocak 2022 01:48

5. Allah aşkına herkes kilolusundur bel çevren yağlıdır demiş. Soru da bile ne kadar sağlıksız diye sormuş sizce bel çevrem var mıdır dememiş. Dünyanın en sağlıksız şeyini yapıyor olabilirsin. Otur üç paket sigara iç daha iyi. Paketli gıdanın zararını bilmeyen reddeden bir kişi bulamazsınız zaten. E bide üstüne kızartma ohhh. Zeytinyağıyla fırına atın öyle kızartın mis gibi. Hem zevkindende vazgeçmemiş olursun. Zeytinyağının faydalarını da okuyun en çok kullanan ülkelerin en sağlıklı ülkeler seçildiğini de okuyun. Ek bir bilgi

10 ocak 2022 05:26

6. Sıfır kilo olsanda karaciğer yağlanması damar sertliği derken kırkında gidersin bunu söylemeyi unutmuşum

10 ocak 2022 05:27

7. Kalıri olarak haftada 4-5 paket cips bana daha fena geldi ya günde bir şişe şaraptan, kalp damar sağlığı açısından da öyle gibi geliyor kulağa. Yarım şişe içerim her akşam üç kadeh,  kalorilerini bilip kıYas edebileceğimden değil ama cips pakedi canlandı gözümde beş tane ve onların bir haftada yenmesi...höh, bir de haftada üç defa çift tabak kızarmış patates. Süslü ölürsün bak demedi deme.

10 ocak 2022 06:20

8. A7 şaşırdım bu sayılanları ben de bir yılda yemiyorumdur bile, ama diyet falan yapmıyorum normal insan gibi yemeğimi yiyorum leziz leziz mis mis. Siz bunları bu şekilde tüketmeyi normal yemek yemek, tüketmemeyi de 'diyet' mi sanıyorsunuz? Aboooovvv sndkcjdkcjdkckl

10 ocak 2022 06:23

9. Zayıfım kızlar. Her gün 2-3 saat spor yapıyorum

10 ocak 2022 13:47

10. Süslü yine de bence bunlardan tamamen vazgwçmesen bile azaltmaya çalış. Örneğin evde patates cipsi yapmayı deneyebilirsin. Ya da patatesi kabuklarını soymadan zeytinyağlayıp baharatlayıp fırına atınca patates kızartmasına benzer tadı oluyor. Evde yapmayı deneyebilirsin. Diğer günler lütfen karaciğer dostu beslenmeye çalış, bir şekilde telafi etmeye çalış sebze, limongillerle falan.

10 ocak 2022 14:53