ikea mobilya kullanan süslüler, memnun musunuz, sağlamlar mı? özellikle karyola?

süslüler karyola alacağız, (link: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/79929341/hemnesluroy-cift-kisilik-karyola.aspx şunu) beğendik ancak yatağımız biraz ağır, eşim 90 ben 60 kiloyum. bu yatak sağlam mıdır, kısa süre sonra çökme vs yapar mı diye çekindim. ikea karyola mobilya kullananlar sağlamlık yönünden memnun mu?

1. Biz ikeadan malm karyola aldık memnunuz. Bir süre kullandıktan sonra hafif ses yapmaya başladı ama kullanma kılavuzunda yazıyor zaten arada vidaları sıkın diye. Üşenmeyecekseniz çok zor bir iş değil. Bir de araştırırken ikeanın lata sisteminin yatakların uzun ömürlü olması açısından daha yararlı olduğunu okumuştım. Bazalar düz olduğu için pek sağlıklı değilmiş, bu tarz bir şeydi yani. Bir de ya altına süpürge girecek kadar yüksek alın ya da malm gibi yere sıfır alın. Bazı bazaların altına süpürge girmiyor hiç kullanışlı değil onlar

11 nisan 2022 01:12

2. (link: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/80490453/gladstad-cift-kisilik-karyola.aspx bu model)

benim evimde bu var, robot süpürgem sorunsuz giriyor altina, gicirti ve sallanma yok, ben cok memnunum. yalniz ortasindaki ayagin azicik güclendirilmesi lazim, orasi cöktü benim öküz erkek arkadasim yataktan sürünerek bütün agirligini uca vererek indigi icin.

11 nisan 2022 13:00