ilişkinin içine sıçtığı için terk edilen erkeklerin terk edildikten sonra pişman olması?

ya kendimden çevremden gözlediğim hep böyle. bizdeki bütün hisleri tüketene kadar canları çıkıyor sonra pişmanlık kapıda yatmalar.. bunun sebebi ne terk eden kişi niye kıymetleniyor? madem kıymetliydi niye kızın aşkını tüketmek için elinden geleni yaptın? yani aklım almıyor buyrun sohbete

1. benim bir ilişkim vardı böyle. o kadar dönmüşüm geri gelmişim hala gideceksin diye her gün ilişkinin de benim de suyumu çıkarıyordu. üzmek için elinden geleni yapıyordu. sürekli ders verme sevgimi sınama halindeydi. bir dakika mutlu etse iki saat mutsuz ediyordu. terk ediyordum sonra sonra pişman oluyordu ilk anda yine o anlamsız gurur ve öfkesi ohh iyi oldular bilmem ne. sevmesin öyleleri daha iyi.

5 mayıs 2019 02:05

2. Aşk, çok basit bir kavrAm. Kaçan kovalanır. Daha hiç şaştığını görmedim. Seven s.kilir, s.ken sevilir de şaşmaz.

5 mayıs 2019 02:08

3. üç ay sonra yokluyordu benimki biri varmı diye. altı yedi aya da kesin benden başkasıyla olamayacağını seziyordu. ilişkinin uzunluğu ve alışmışlıkla da ilgili olabilir. benden başkasıyla olamaz derken benim egomdan değil, benden başka kimse katlanmaz çekmez triplerini,kıskançlıklarını. yalanlarını, ilgisizliğini vs. mesajlaşamayan arayıp sorunca konuşamayan bir adam.

5 mayıs 2019 02:14

4. Anonim 1 aynen süslüm benim durumda öyle benden başkası çekmez. Hayır ayrıca egolu olmuyorsun evet senden daha iyisini bulamaz?

5 mayıs 2019 02:39

5. Deniyorlar. Bizden sonra yeni ilişkileri deniyorlar bakıyorlar kimse çekmiyor bu ömür törpülerini. Sonra geri dön işte.

5 mayıs 2019 02:46

6. benimki bıraktığım gibi malesef. bir yılı geçti hala birinin başını yakamadı. benim hayatımda birinin olduğunu da biliyor. tesadüfi karşılaşmalarda nefretle bakıyor. git sev birini rahatla. kendini sevmeyen, sevgisiz büyümüş, sevgiyi bilmeyen bir insan için imkansız tabi..

5 mayıs 2019 04:44

7. Ben de hiç pişman olan erkek görmedim açıkçası. Hatta geneli bir anda ciddi ilişki, evlilik, çocuk sürecinin içine atladı. Sen gördüğüm en mükemmel insansın diyenler bile bir anda başkalarını buldu.

5 mayıs 2019 11:33

8. Benimleyken clubten bardan çıkmayan sosyal medyada kız kovalayan adam ben bu sebeplerden ayrılınca şimdiki sevgilisine melek oldu pişmanlık belirtisi de görmedim 8 aydır

5 mayıs 2019 12:01

9. başıma geldi ve çevremden de çok duydum. böyleler bunlar. ayrılınca kıymetini anlıyorlar.

5 mayıs 2019 13:21