ilişkiye hazır olmayan erkek? salayım mı, yoksa çabalamaya değer mi?

uzun olacağı için soruyu yoruma yazdım.

1. Süslüler temmuzdan beri birisiyle görüşüyorum. Ama ikimizin de işi, okulu vs. dönemlik olarak yoğun olduğu için en fazla haftada bir görüşüyorduk. Bu arada benim okulum bitiyor bir kaç aya. Nerede iş bulursam oraya gideceğim. Yani geleceğimiz belli değil. O da yeni bir işe girdi o yüzden stresli biraz.

Bir kaç hafta önce ilişki konusu açıldı henüz yeni olduğumuzu, işlerimizin stabil olmadığını ve ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Ben de bu şekilde devam etmeyi kabul ettim, kafamda iki aylık bir süre belirledim. O zamana kadar bir adım atmazsa tamamen salacağım. Ama şu anda böyle devam etmeyi içim almıyor. Ben bunu hak etmiyorum diyorum.

İlişkimiz hakkında detay vermek gerekirse, her gün arar sorar, gayet ilgili biri. Dışarıdayken de el ele yürürüz. Ama şu ana kadar beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı. Bir yanım beni yedekte tutuyor diyor, ama diğer yanım belki de gerçekten hazır değildir diyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?

16 ekim 2021 11:26

2. Taraflardan biri ilişki istiyor diğeri istemiyorsa üzülmemek adına bitirilmeli diyorum. İkiniz de istemeseniz takıl derdim

16 ekim 2021 11:29

3. Sal kuzum sal...

16 ekim 2021 11:30

4. Kafanızda soru işaretleri oluşuyorsa hiçbir şey değilsinizdir diyor bütün ilişki koçları. Ben de böyle düşünüyorum

16 ekim 2021 11:32

5. ya nereye ilişkiye hazır değilim. atla deve değil ki , zaten nerdeyse sevgililerin yaptığı her şeyi yapıyorsunuz sadece sorumluluktan kaçıyor herif. neyine hazır değil yani ben anlamıyorum. daha iyisini bulabilse senden hemen atlar, gör bak ilişkiye hazır mıymış değil miymiş. bulamadığı için elinde tutuyor seni işte, olay bu kadar. kendini buna layık görme.

16 ekim 2021 11:34

6. tüm yazılanlara katılıyorum şurda 3-4 ay olmuş bence fazla bile beklemişsiniz. adamdan hoşlanıyorsanız ve ilişki olmaması sizin için sorun değilse devam edin derdim ama belli ki istiyorsunuz. salın hatta direkt iletişime geçip bitirmek istediğinizi söyleyin. ilişkiye bu salaklar fazla anlam yüklüyor bu ne korku anlayamıyorum zaten sevgili gibiymişsiniz

16 ekim 2021 11:45

7. Bunun 2 yıllık versiyonu var bende. Sadecr yıpratır

16 ekim 2021 11:48

8. sanki aranızda hiç aşka dair bişiler yok gibi. çoktan bitmişte kimsenin dile getirmeye mecali kalmamıs, konforlu alandan cıkmaya kimse yeltenmemiş gibi, tatsız bir yemeği boşa gitmesin diye yemek gibi, sevilmeyen bir kitabı zorla okumak gibi... kısacası bu oyunun cesaretlisi sen ol, noktayı koy onune bak.

16 ekim 2021 12:00

9. Hepimize teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben de bitirmeye karar verdim. Yani zaten artık içim almıyor, soğudum. Yakın arkadaşlarım ( hepsi erkek) direk konuşma yapıp bitirme, soğuk yap, görüşme bir süre dolanır sonra da gider diye tavsiye verdiler. Zaten ortada bir ilişki de olmadığı için böyle yapmak mantıklı geldi. Olmayan şeyin nesini bitireyim. Ama böyle de oyun oynamak bana yakışmaz gibi geliyor. Siz ne tavsiye edersiniz?

16 ekim 2021 12:12

10. ss'cim, kendine güvenini tam sekılde göstererek acıklama yap bu bu sebeplerden dolayı artık senle gorusmek istemıyorum bla bla demelisin. kaçak güreşme. kaçak güreşirsen illa bi yerden yumusak yer bulup yine hayatına sızar. bunlar oyle itlerdir genelde. acık kapı olarak gorur sessiz gidişini. hep acık sanki bagbında.

16 ekim 2021 12:16