ilk cinsel ilişki için pozisyon?

rahatsiz olacak arkadaslarin okumamasini tavsiye ederim. daha önce denedim ilişkiye girmeyi ancak misyonerde zorlandim hem islaklik hem pozisyon olarak. daha sonraki yakinlasmalarimizda ise doggy de rahat edecek gibi oldugumuzu gördük. penisin içeri girmesi daha kolay olacak gibi hissettim. ancak kimse doggy önermemis ilk ilişki için. tecrübeli suslulerden önerileri beklerim.

1. İlk ilişkide yüzyüze bakmak daha iyi olmaz mı? Ben biraz duygusal yaklaşıyorum galiba

28 temmuz 2018 10:24

2. Doggy değil de siz yatağa yüzüstü uzanın bacaklarınızı olabildiğince açın bence en rahat giriş öyle olur. Doggyde girmek o kadar rahat değil sanki

28 temmuz 2018 10:34

3. Duygusallığı bir kenara bırakırsak en rahat ilişkiye girebileceğiniz pozisyon doggydir. Sonralarında zaten dilediğiniz pozisyona geçiş yapabilirsiniz.

28 temmuz 2018 14:14

4. Evet canım yanacak korkusuyla kendimi çok kasiyorum bu nedenle de denemelerimiz olumsuz oldu.

28 temmuz 2018 16:45

5. Benim zarımda sıkıntı olduğu için her girişte acı çekiyordum eskiden. En rahat olanları normal ve reverse cowgirl, kaşık ve prone bone. Doggy ve misyoner bana daha zor geliyor.

29 temmuz 2018 02:49

6. Misyoner daha iyi ilk iliski icin bence. Aci icin kayganlastirici alabilirsiniz ama meyveli olanlari tercih etmeyin. Bir sure sonra garip kokuyor.

30 temmuz 2018 13:58