ilk kez anal ilişki hakkında???

erkek arkadaşımla anal ilişki yaşamak istiyoruz. ama benim ilk kez olacak ve bu acıya asla dayanamıyorum. daha önce yaşamış olan süslüler için kullandığınız bir ürün yada öneriniz var mı??

1. Önce parmakla deneyin biz öyle yapmıştık

4 kasım 2019 22:11

2. Denemek istiyorum ve temizlikten yana sorunum yok sadece acıya katlanamıyorum

4 kasım 2019 22:12

3. Sonucunda anal fissur olabilir süslü. Sabah bir başka kişi yazmıştı. Denedik ve analiz fissur oldum diye. Ben bu hastalığı normal zamanımda yeme içme dikkat etmediğim için oldu hayatımda hiçbir acı bunun kadar keskin acı verici değildi. O yüzden anal ilişkide çok dikkatli olmak lazım. Ben hayatım boyunca bunu yapamayacagim sanirim. Nasıl bir acı yaşandığını bildiğim için fissur sonucunda. Dikkatli olun derim.

4 kasım 2019 22:17

4. Bir kere de olsa denemek istiyorum süslü şuan önemli olan o acıyı en aza indirmek benim için

4 kasım 2019 22:21

5. önce kesinlikle rahat olmanız ve onu istemeniz gerekiyor. gerçekten istemeyince olmuyor. ilk parmakla deneyebilirsiniz iyi bir kayganlaştırıcı alın. biz okeyin ve fe'ninkini kullanmıştık.  bizim ilk deneyişimizde hiç sorun olmadan şaşırtıcı şekilde acısız oluvermişti ama başka bir zaman çok acıdı yapamadım. önce parmakla rahatlatmanız gerektiğini düşünüyorum ve evet koku oluyor ama bizde öyle çok rahatsız edici bir şey olmamıştı yine de lavman yapabilirsiniz

ama genel anlamda rahatsız bir şey değişik bir his fkdjf

4 kasım 2019 22:21

6. konuya atlamış bulundum fakat lavman hakkında bilgilendirebilecek var mı? yahut lavman dışında ne yapılabilir koku için?

4 kasım 2019 22:23

7. Süslü lütfen kendi bedeninizi ve sağlığınızı düşünün. Erkek arkadaşınızın için bir şey fark etmeyecek. Zaten sağlıksız ve çeşitli hastalıklara sebep olan bir durumken (acı olmasa bile) size bu kadar acı veriyorsa normal olmayan bir şey vardır. Bir ürün önerim yok sadece uyarmak istedim.

4 kasım 2019 22:24

8. Abartmayin yaa lavman nedir yuh kendinize zarar verirsiniz yok yere. Hafif seyler yiyin bagirsaklariniz dolu olmadigindan emin olun. dus alin temizlenin yeter. durum gomup sonra lavman yapiosunuz falan heralde. kayganlastirici kullanin. Erkek arkadasiniz da hepsini sokmaya calismasin yani.

4 kasım 2019 22:40

9. Ay ne abartmışsınız resmen anal diyeti yapan var :d lavman falan noluyo yahu? 2 kere yaptım 2 sinde de aniden gelişti ne hazırlık ne kayganlaştırıcı ne bi şey. Tükürük yetiyo. Koku moku da olmadı.

4 kasım 2019 23:02

10. Valla şükredin kızlar ne güzel makatlarınız var anal seks bile yapabiliyorsunuz daha ben dışkı yapamıyorum lanet fissürden :/ hastalığı çeken bilir aman dikkat

5 kasım 2019 00:18